brazi ghiveci
Ce nu stiati despre substantele fertilizatoare...

Substantele fertiilizatoare sunt de cele mai multe ori numite "hrana plantelor", dar de fapt ele alimenteaza pamantul. Acestea adauga in sol rezerve proaspete de nitrogen, fosfor si potasiu...
Blat de pizza
Ingrediente: 500g faina, 20 g drojdie, putina sare, 1 ou, 2-3 linguri ulei
Conserva de zarzavat
Ingrediente: zarzavat. Preparare: Metoda presupune conservarea zarzavatului prin deshidratare…
Conservarea tarhonului
Ingrediente: tarhon, otet de 9 grade. Preparare: Se poate usca ca si…
Dulceata de visine
Ingrediente: 1,3 kg fructe, 1 kg zahar, zeama de la o lamiie (50 ml) sau…
Peltea de struguri
Ingrediente: 1 kg must de struguri proaspat, nefermentat,1 kg zahar, vanilie…
Peltea de gutui
Ingrediente: 1 kg gutui, 1 kg zahar, 1 l zeama in care au fiert gutuile…
Dulceata de prune coapte
Ingrediente: 1 kg zahar, 1 kg prune curatate de coaja si simburi…
Dulceata de piersici
Ingrediente: 1 kg piersici, cintarite dupa ce au fost curatate de coaja…
Dulceata din coaja de portocale
Ingrediente: 30-40 ml zeama de lamiie sau 50-100 g glucoza, 1/2 kg zahar…
Dulceata de caise
Ingrediente: 1 kg prune sau caise verzi, 1 kg zahar, 1/2 l apa, o lamiie…
Dulceata de gutui
Ingrediente: 1 kg zahar, 600 g gutui cantarite, dupa ce au fost taiate sau rase…
Dulceata de coacaze
Ingrediente: 1 kg zahar, 1 kg coacaze rosii sau albe, 30-50 ml zeama de lamiie…
Dulceata de fragi
Ingrediente: 1 kg fructe (fragi, zmeura, mure), 1 kg zahar, o lamiie…
Coltunasi cu branza
Ingrediente: Aluat: 2 oua mari, 150 g faina, 50 g gris, 30 ml ulei. Umplutura…
Crema de lamaie
Ingrediente: 4 oua mari, 500 ml lapte, 100-150 g zahar, coaja de lamiie…
Bavarezi cu ciocolata
Ingrediente: 250 ml lapte, 1 plic vanilie, 120 g ciocolata sau 2 linguri cacao…
Crema de mere
Ingrediente: 750 g mere ionatane, 1/2 batoane de vanilie, 3-4 foi gelatina…
Carne de vanat in aspic
Ingrediente: carne de vinat, aspic. Preparare: Aspicul se va prepara…
Iepure cu smantana
Ingrediente: 600-700 g de carne, 100 g ceapa, 100 ml smintina
Iepure cu masline
Ingrediente: 1 Kg de carne, 100 g ceapa, 100 ml de untdelemn
Spirale cu ciuperci
Ingrediente: spirale - 400 g, ciuperci 200 g, cascaval ras 40 g, smantana 4 linguri
Paste cu carne
Ingrediente: 300g paste, 100g rosii, 100g cascaval, 200g carne taiata marunt
Paste cu legume
Ingrediente: 2 oua pentru maioneza, 400 g macaroane, 5 ardei grasi