7 pasi pentru o expunere maxima a produselor tale! Publicitate:

cactusi, udareindex.php

Friptura de iepure

Friptura de iepure Ingrediente: 1 spinare de iepure sau pulpele din spate...

Conserva de zarzavat

Ingrediente: zarzavat. Preparare: Metoda presupune conservarea zarzavatului prin deshidratare

Gogosari in otet

Ingrediente: 1 l otet, 1/2 kg zahar, sare, foi de dafin, 300-400 g hrean

Ardei capia in otet

Ingrediente: 2 kg ardei capia, 1/2 l otet de 9 grade, 1 l apa, 250 g zahar

Pasta de gutui

Ingrediente: Fructe fierte ramase de la peltea, pentru 1 kg fructe, cite 1 kg zahar

Marmelada de caise

Ingrediente: 10 kg caise, 5 kg zahar. Preparare: Caisele bine coapte

Crema de banane

Ingrediente: 2-3 banane bine coapte (cca 300 g ), 50 g zahar, o lingura

Mancare de carne

Mancare de carne Ingrediente: 300-400 g carne 1 ceapa 80-100 ml ulei 25 g faina...

Nectarina rosie

Pomul este viguros si rodeste aproape numai pe buchete de mai. Fructele sunt mari sau foarte mari, sferice, putin turtite. Pielita are culoarea verzuie...

Cactusul

Cactusul Contrar ideilor stiute, cactusul are nevoie de apa. Poate trai si fara ea, dar daca vreti sa infloreasca, tebuie udat. Iata cateva indicii: Pamantul trebuie afanat inainte de a uda. Apa trebuie sa se scurga rapid. Puteti pune ingrasamant din cind in cind, de exemplu o data pe luna si udati o data la 3 saptamani. Nu trebuie udat tot anul...

  • Pagina 1 din 1