Demo magazin virtual Publicitate:

cancer la pancreas

Proprietatile fructelor si legumelor

Proprietatile fructelor si legumelor Fructele si zarzavaturile au valori nutritive si calorice cunoscute de toti . Este bine de stiut, ca sub raport caloric, de exemplu, 100 de grame de struguri de buna calitate echivaleaza cu o cantitate similara de carne slaba de vaca sau de peste. In acelasi timp, merita sa stiti ca banalul cartof se constituie in materia prima a celei de-a doua paini a spetei umane.

Plante de interior - Dipladenia sanderi

Plante de interior - Dipladenia sanderi Poate inflori, incepand cu jumatatea lunii aprilie pana la sfarsitul lui septembrie. Florile sub forma de trompeta, pot imbraca, functie de varietatea de care apartin, diverse nuante de alb, roz sau rosu.

Sucul de sfecla rosie

Sucul de sfecla rosie Terapeutul austriac Rudolf Breuss considera sucul de sfecla rosie drept unul din cele mai puternice remedii in tratarea cancerului si a leucemiei.

Daunatorii plantelor

Paduchele lanos (Pseudococcus sp.) , Paduchele testos (Lecanium sp., Diaphes sp., Saisseia sp.) , Afidele ( Aphis sp., Myzus sp.) sau paduchii (pot fi si verzi, negrii, galbeni sau cenusii), Musculita alba (Trialeurodes vaporariorum) , Tripsul (Thrips sp, Thaeniothrips sp.) , Acarieni (Tetranychus, Rhizoglyphus, Tarsonemus) - acestia sunt doar cativa dintre plantele daunatoare ale pantelor.

Telina cu masline

Telina cu masline Ingrediente: 2 teline 1 ceapa 30 masline 100 ml untdelemn 25 g faina...

Conserve pentru placinta

Ingrediente: Prune brumarii de toama, cirese sau visine, zahar (100 g la 1 kg fructe)

Ciorba de fasole boabe

Ingrediente: 150-200 fasole boabe, morcov, patrunjel, o ceapa