cand se cultiva morcovii, ceapa, cartofii
Mici sfaturi pentru o gradina bine organizata

De abia incepe vara si sunt destule lucruri de facut intr-o gradina.
Bucurati-va de gladiole

Gladiola - cultivare si ingrijire
Supliment din ulei de peste

Suplimentul din ulei de peste are numeroase intrebuintari, fiind o investitie buna pentru sanatatea dumneavoastra.
Despre plantele carnivore
V-ati intrebat vreodata de ce sunt atat de putine plante carnivore, in comparatie cu restul vegetatiei - raportul este cam de 1 la 1000, sau chiar mai putin. In ceea ce urmeaza vom trata acest aspect si, in general, despre plantele carnivore.
Camere devenite sere de flori cu Phalaenopsis

Denumire populara: orhideea molie. Familie: Orchidaceae. Phalaenopsis, orhideea molie, este poate una din cele mai cultivate orhidee ca plante de interior si este una din preferatele celor care au sera...
Opuntia humifusa

Familie: Cactaceae. Denumiri sinonime: Opuntia compressa, Cactus humifusus, Opuntia humifusa, Cactus compressus, Opuntia rafinesquei, Opuntia vulgaris
Denumire populara: limba - soacrei, opuntia...
Salata de mere

Ingrediente:
2 mere rosii, curatate de miez
2 mere verzi, curatate...
Venice

Ingrediente:
2 cl brandy
15 cl sampanie rece
1 cl sirop de zmeura...
Fundatia pentru Parteneriat

Fundatia pentru Parteneriat inlesneste participarea activa a persoanelor, organizatiilor si comunitatilor in procesul de luare a deciziilor, prin intermediul finantarilor, al asistentei tehnice, al lucrului în retea, al cursurilor de pregatire derulate precum si prin programe speciale.
Taierea vitei de vie pe tulpina joasa

In anul al II-lea dupa plantare, in primavara, se taie la 2 cepi a 2-3 ochi, sau la un singur cep - in cazul vitelor mai putin viguroase. In anul al III-lea de la plantare se rezerva pe butuc, din coardele...
Blat de pizza
Ingrediente: 500g faina, 20 g drojdie, putina sare, 1 ou, 2-3 linguri ulei
Peltea de struguri
Ingrediente: 1 kg must de struguri proaspat, nefermentat,1 kg zahar, vanilie…
Spirale cu ciuperci
Ingrediente: spirale - 400 g, ciuperci 200 g, cascaval ras 40 g, smantana 4 linguri