Demo magazin virtual Publicitate:

cauzele acidului uric ridicat

Sfaturi pentru regimul supei

Inainte de a incepe sa tineti regimul supei este important sa tineti cont de urmatoarele sfaturi pentru a nu intampina neplaceri :

Cum sa facem sa infloreasca amaryllis

Cum sa facem sa infloreasca amaryllis Amaryllis este o planta foarte frumoasa si interesanta. Are un aspect exotic si tropical, cu florile sale mari, asemanatore ca forma cu crinul, care cresc pe o tija lunga si dreapta, avand la baza cateva frunze subtiri.

Efectele nocive ale zaharului rafinat

Diabetul este pe primul loc nu numai pentru ca este foarte raspandit, dar si pentru ca este cel mai periculos.

Salata italieneasca

Salata italieneasca Ingradiente: 1 salata verde, 1 ceapa rosie taiata solzi...

Preveniti ingrasarea din cauza stresului

Nu trebuie sa permiteti stresului sa va guverneze viata. Traiti intr-un ritm alert si de cele mai multe ori nu va dati seama ca expunerea la un stres prelungit poate avea drept consecinta o multime de boli.

Cura cu pepene rosu

Miezul pepenelui rosu este un cocktail de apa (aproape 95 la suta) si zaharuri naturale, avand un gust aromat si extrem de favorabil, condimentat cu o multitudine de substante miraculoase.

Ingrijirea rasadurilor

Ingrijirea rasadurilor Pana la rasarire, rasadnita se tine acoperita cu geam si rogojini. Imediat ce plantele incep sa apara, se inlatura rogojinile pentru a lasa lumina sa patrunda.

Azalee

Delicatele azalee (rhododendron) sunt plante care impodobesc in special spatiile semiumbrite si racoroase.

Mancare de gulii

Mancare de gulii 2 gulii rase, 2 castraveti mici taiati felii, 5 ridichi de luna...

Acidul pantotenic sau vitamina B5

Acidul pantotenic sau vitamina B5 Acidul pantotenic a fost numit astfel dupa cuvantul grec ''pantoten'', ce semnifica ''peste tot''. In natura, acest acid este omniprezent. In grupa vitaminelor solubile in apa si sintetizate de plantele verzi si multe alte microorganisme, vitamina B5 este cea care ajunge in tesuturile animalelor ce le consuma, mai ales in ficat si oua.

Dionaea

Dionaea Dionaea mai poarta denumirea de "plesnitoarea lui Venus". Aceasta este o planta carnivora cu capcana care creste in mlastinile din padurile Americii de Nord si Sud.

Sodiu

Crom

In ciuda prezentei sale mai mult decat discrete, cromul este un element fara de care organismul nu ar exista, pentru ca el este implicat intr-o multime de functii metabolice.

Beneficiile consumului de struguri si must

Beneficiile consumului de struguri si must Strugurii si mustul, consumate cu regularitate au un efect reconfortant asupra organismului.

Sfaturi utile pentru paine si chifle

Sfaturi utile pentru paine si chifle Painea, un aliment atat de necesar, poate fi pastrata mai mult timp. Trebuie doar sa urmati aceste sfaturi simple si utile in acelasi timp.

Lichior de oua, pas cu pas

Retetede preparea a lichiorului de oua se gasesc si in cele mai vechi carti de bucate.

Vitaminele uscate, depozitul de sanatate

Vitaminele uscate, depozitul de sanatate O alimentatie mai bogata in vitamine presupune si alimente uscate, alimente pe care vi le puteti procura singuri. Daca dorim sa pastram in fructul sau leguma ce urmeaza a fi uscata cat mai multe vitamine, nu trebuie sa le uscati la soare, in cuptor sau in pod.

Erica, sau cum o planta decorativa poate fi si medicament

Erica, o planta mai putin cunoscuta, are doua utilizari deosebit de importante. una dintre ele este ca planta decorativa iar cealalta este ca medicament.

Taierea vitei de vie pe tulpina inalta si semiinalta

Taierea vitei de vie pe tulpina inalta si semiinalta Se practica mai multe tipuri de taiere si conducere a vitei de vie: pe tulpina de 70-80 cm (cultura semiinalta) sau de 1,00-1,20 m, chiar 1,50 m (cultura inalta). Tipurile de taieri care pot fi practicate: mentionam cordonul, uni sau bilateral...

Conservarea tarhonului

Ingrediente: tarhon, otet de 9 grade. Preparare: Se poate usca ca si

Peltea de struguri

Ingrediente: 1 kg must de struguri proaspat, nefermentat,1 kg zahar, vanilie

Ciorba de dovlecei

Ingrediente: Maruntaiele si partea din spate de la un pui, sau carne de vitel