Demo magazin virtual Publicitate:

contact

Plante aromatice

Plante aromatice Plantele aromatice sunt la fel de frumoase si interesante atat in ghivece cat si in gradina.

Fursecuri cu banane

Fursecuri cu banane Ingrediente: unt, zahar, oua, banane, faina, cuisoare, scortisoara, nuci si stafide

Culoarea alimentelor

Culoarea alimentelor este indiciul unei anumite doze de elemente nutritive pe care acestea le contin. Oricine poate distinge sursele anumitor vitamine sau minerale daca se ghideaza dupa acest principiu.

Ghiveciul si transplantarea plantelor cumparate

Ghiveciul si transplantarea plantelor cumparate Plantele cumparate de la florarii sunt mult mai sensibile o data ajunse in casa dumneavoastra. De aceea este necesar sa le ingrijiti cu multa atentie pentru a va bucura vreme indelungata de acestea.

Ingrijirea florilor in vaza

Ingrijirea florilor in vaza Ingrijirea florilor taiate trebuie sa inceapa inca din momentul in care le taiati. Astfel, cand le transportati este bine sa le stropiti cu apa si sa le inveliti in folie de plastic sau daca nu aveti in hartie umeda.

Micozele

Micozele Micozele care pot aparea la plante sunt diverse si exista metode eficiente de combatere a acestora pentru a va salva plantele de la moarte.

Tort de portocale

Tort de portocale Ingrediente: Blat: 8 oua 1 portocala 150 g migdale macinate...

Narcissus cyclamenus

Narcissus cyclamenus Denumire populara: narcisa cyclamenus. Familie: Amaryllidaceae. Narcissus cyclamineus are cate o floare pe fiecare tulpina, intoarsa la un unghi perfect, cu petalele intoarse in partea opusa corolei (se aseamana cu cyclamenul...

Dulceata de piersici

Ingrediente: 1 kg piersici, cintarite dupa ce au fost curatate de coaja

Dulceata din coaja de portocale

Ingrediente: 30-40 ml zeama de lamiie sau 50-100 g glucoza, 1/2 kg zahar

Clatite cu branza de vaci

Ingrediente: 1/4 kg branza de vaci, 1 ou, 1 lingura cu varf de zahar

Carne de vanat in aspic

Ingrediente: carne de vinat, aspic. Preparare: Aspicul se va prepara

Galuste cu gris

Ingrediente: 1 ou, gris o data si jumatate cit greutatea oului

Budinca de mere

Budinca de mere Ingrediente: 6 oua mari 150 g faina 150 g zahar 150 g unt...

Chec cu nuci

Chec cu nuci Ingrediente: 160 g zahar 100 g margarina 3 oua 150 ml lapte...

Aquarius

Aquarius Ingrediente: 6 cl whiskey 3 cl brandy de cirese 3 cl suc de afine...

Bereczki

Pomul este viguros cu coroana aproape sferica. Fructele sunt mari si foarte mari, piriforme, pielita este galben-limonie, acoperita...

Trandafirii tarzii

Este un soi mai vechi introdus n cultura. Pomul este viguros, cu coroana globuloasa. Fructele sunt mijlocii, sferice, asimetrice...

Timpurii de Chisinau

Pomul este de vigoare mijlocie cu coroana globuloasa. Fructele sunt mijlocii, sferice, usor turtite la capete, de culoare galbena-portocalie...

  • 1
  • Pagina 2 din 3
  • 3