Demo magazin virtual Publicitate:

cresterea trandafirului

Vitamina B2

Dionaea

Dionaea Dionaea mai poarta denumirea de "plesnitoarea lui Venus". Aceasta este o planta carnivora cu capcana care creste in mlastinile din padurile Americii de Nord si Sud.

Potasiu

Otravurile din plante

Otravurile din plante Acele plante pe care cu siguranta le-am admirat la un moment dat pot fi chiar letale daca nu sunt stiute cateva informatii despre ele. Exista diverse plante care, desi par inofensive pot face un rau imens.

Combaterea durerilor de cap

Combaterea durerilor de cap Daca va doare capul des si nu stiti ce pastile sa mai luati va oferim cateva solutii simple si eficiente.

Fructe glasate

Fructe glasate Acum va puteti bucura de gustul delicios al fructelor glasate la dumneavoastra acasa.

Taierea pomilor fructiferi

Aceste sfaturi va vor ajuta pentru a stii cand se face curatarea pomilor si cum se face.

Avantajele rasului

Avantajele rasului In orice situatie , rasul ne poate fi de mare ajutor .

Intretine-ti corpul

Intretine-ti corpul Corpul uman este o masinarie complexa, acest lucru a fost spus si repetat. Si, ca orice masinarie, are nevoie de un mi­nimum de ingri­jire pentru a functiona normal si pentru a se achita de muncile pe care este nevoit sa le indeplineasca...

Hraneste-ti corpul in mod sanatos

Hraneste-ti corpul in mod sanatos Energia noastra principala, primara, cea care ne permite sa ne miscam, sa invatam, cea care ne ajuta sa crestem si care ne vindeca, o obti­nem, inainte de toate, din hrana. De cateva ori pe zi, corpul nostru ne cere sa-l hranim. Imediat ce il lipsim de doza sa necesara de energie, problemele incep sa apara: ne simtim sla­biti, ine­ficienti, deseori suntem cuprinsi de du­reri de cap sau de indispozitii difuze

French coffee

French coffee Ingrediente: 3 cl brandy 1 portie espresso 2 linguri zahar...

Grădina Botanică "Alexandru Borza" a Universității "Babeș-Bolyai" Cluj-Napoca

Grădina Botanică este o instituție ce aparține Universității Babeș-Bolyai și a fost fondată în 1920 de prof. Alexandru Borza. Se întinde pe o suprafață de peste 140.000 mp, solul său fiind adecvat pentru creșterea plantelor din toată lumea. Colecția sa constă în 10.000 de taxoni cultivați în sere sau în sectoarele exterioare ale grădinii.

Grădina Botanică a Palatului Copiilor, Tulcea

Grădina Botanică din Tulcea este un cadru adecvat pentru experiment, cercetare și protecția speciilor rare din flora spontană a Dobrogei. Din toate timpurile, viața omului a fost condiționată de cea a plantelor, contactul cu plantele determinând omul să le cunoască tainele și să îmbine cât mai armonios utilul cu frumosul.

Erinoza vitei de vie

Erinoza vitei de vie sau basicarea este o consecinta a atacului produs de un paianjen microscopic Eriophyes vitis. Primavara, paianjenii ies din locurile de...