cu ce se scote mucegaiul din lemn
Varza a la Cluj

Ingrediente:
700g carne de porc
50g orez
1kg varza acra
Jeleu de rodii

Ingrediente: 4 cesti de suc de rodii, 7 si 1/2 cesti zahar alb, sucul de la 2 lamai, 170g pectina lichida.
Dovlecelul patison

Se intrebuinteaza fructele foarte tinere pentru prepararea diferitelor mancaruri. Este un dovlecel de dimensiuni mai mici, cu un gust asemanator castravetului. Aidoma castravetilor, din patison se pot obtine muraturi foarte apreciate
Targul Profinn la a doua editie
Cea de-a doua editie a Targului Profinn 2006, primul eveniment pentru proiecte de finantare si idei de afaceri, va avea loc in perioada 12 -14 iunie, la Camera de Comert si Industrie a Romaniei.
Budinca de orez cu mere

Ingrediente:
125 gr orez
1 l lapte
1 pachet cu zahar vanilat
3 oua
50 gr unt...
Pentru vegetarieni - Cele mai bune retete spaniole - Escalivada

Escalivada, o specialitate foarte populara mai ales in Catalonia, unde este adesea primul fel sau garnitura pentru preparatele din carne, este preferata de gurmanzi si nu numai.