Demo magazin virtual Publicitate:

cu ce se scote mucegaiul din lemn

Varza a la Cluj

Varza a la Cluj Ingrediente: 700g carne de porc 50g orez 1kg varza acra

Jeleu de rodii

Jeleu de rodii Ingrediente: 4 cesti de suc de rodii, 7 si 1/2 cesti zahar alb, sucul de la 2 lamai, 170g pectina lichida.

Dovlecelul patison

Dovlecelul patison Se intrebuinteaza fructele foarte tinere pentru prepararea diferitelor mancaruri. Este un dovlecel de dimensiuni mai mici, cu un gust asemanator castravetului. Aidoma castravetilor, din patison se pot obtine muraturi foarte apreciate

Targul Profinn la a doua editie

Cea de-a doua editie a Targului Profinn 2006, primul eveniment pentru proiecte de finantare si idei de afaceri, va avea loc in perioada 12 -14 iunie, la Camera de Comert si Industrie a Romaniei.

Budinca de orez cu mere

Budinca de orez cu mere Ingrediente: 125 gr orez 1 l lapte 1 pachet cu zahar vanilat 3 oua 50 gr unt...

Pentru vegetarieni - Cele mai bune retete spaniole - Escalivada

Pentru vegetarieni - Cele mai bune retete spaniole - Escalivada Escalivada, o specialitate foarte populara mai ales in Catalonia, unde este adesea primul fel sau garnitura pentru preparatele din carne, este preferata de gurmanzi si nu numai.