Demo magazin virtual Publicitate:

cu piept de pui

Boli si daunatori la anthurium - conditii, bacterii, ciuperci

Boli si daunatori la anthurium - conditii, bacterii, ciuperci Anthurium e bolnav si nu stiti ce are sau ce sa ii faceti? Acets articol este un ghid pentru identificarea bolilor la anthurium...

Trandafirul meu este bolnav

Trandafirul meu este bolnav Foarte apreciat de iubitorii de plante, trandafirul este destul de sensibil la atacul daunatorilor. Putem observa uneori insecte mici, de culoare verde, care formeaza gramajoare in special in zona bobocilor si lastarilor tineri.

Picanterii in gradina: ardeii iuti

Picanterii in gradina: ardeii iuti Ardeii iuti (Capsicum annuum) sunt plante anuale excelente pentru a fi plantate atat vara in gradina cat si ca plante ornamentale in interiorul locuintelor. Daca sunt crescute in vase, le puteti aduce la interior inainte de primul inghet si va puteti bucura in continuare de fructele lor pe durata lunilor de iarna

Iarba grasa sau Portulaca oleraceea

Iarba grasa sau Portulaca oleraceea Pentru ca nu este foarte cunoscuta, multi gradinari confunda Portulaca oleraceea (Iarba grasa) cu o buruiana si o elimina. Pentru consum este cel mai adesea culeasa de cunoscatori direct din natura. Ea poate fi insa cultivata cu succes intr-un colt insorit al gradinii, alaturi de salata.

Macrisul iepurelui

De la planta se folosesc florile care se usuca si se utilizeaza in diferite amestecuri, si frunzele care se consuma in stare proaspata

Fotoreportaj Gradina de vara

Fotoreportaj Gradina de vara Profitand de vremea frumoasa, bucurestenii au venit in numar mare la Gradina de vara

For beloved

For beloved Ingrediente: 50 ml brandy 5 ml sirop de banane 150 ml Sprite...

Carne de vanat in aspic

Ingrediente: carne de vinat, aspic. Preparare: Aspicul se va prepara

Spirale cu picante

Ingrediente: spirale 400 g, vin alb sec 1/2, usturoi 2 catei, bulion de rosii 2 linguri

Spaghete cu tocatura

Ingrediente: 2 cepe, 2 morcovi, 300 g tocatura, 500 ml suc de rosii, 100 ml lapte

Ciorba de varza alba

Ingrediente: 300-500 g carne cu mult os de rata, porc sau vita, morcov

Ciorba de urzici

Ingrediente: 1/2 kg urzici, o ceapa mijlocie, 30 ml ulei sau slanina

Ciorba cu perisoare (2)

Ingrediente: 1 morcov, 1 patrunjel, 1/2 telina, zeama de varza, bors