Demo magazin virtual Publicitate:

cultivarea patrunjelului de frunze

Vitamina B3 sau Vitamina PP

Mecanisme de aparare specifice plantelor

Mecanisme de aparare specifice plantelor Plantele au dezvoltat mecanisme naturale de aparare ca sa isi asigure protectie impotriva invaziei patogenilor. Mecanismele naturale de baza impotriva fungilor, deseori nu exista sau sunt insuficiente, iar introducerea genelor straine provenite de la alte plante, animale sau din surse microbiene, pot creste apararea lor.

Zinc

Gaseste-ti echilibrul

Gaseste-ti echilibrul Echilibrul consta intr-o justa impartire intre orele pe care le consacram serviciului, cele pe care le inchinam somnului si cele pe care le dedicam distractiilor. Cum ziua nu are decat 24 de ore, vechea regula a celor 8 ore / 8 ore / 8 ore ramane inca orarul cel mai echilibrat si cel pe care ar trebui sa-l si adoptam.

Ceaiul verde si sanatatea

Ceaiul verde si sanatatea In domeniul tratarii bolilor, virtutile ceaiului verde nu au fost nici pe departe epuizate, desi in ultimii zece sau douazeci de ani s-au facut numeroase studii privind eficienta sa. Ceaiul verde este un aliment natural cu multe rezultate promitatoare in lupta impotriva anumitor maladii si afectiuni.

Despre plantele carnivore

V-ati intrebat vreodata de ce sunt atat de putine plante carnivore, in comparatie cu restul vegetatiei - raportul este cam de 1 la 1000, sau chiar mai putin. In ceea ce urmeaza vom trata acest aspect si, in general, despre plantele carnivore.

Tort de portocale

Tort de portocale Ingrediente: Blat: 8 oua 1 portocala 150 g migdale macinate...

Narcissus cyclamenus

Narcissus cyclamenus Denumire populara: narcisa cyclamenus. Familie: Amaryllidaceae. Narcissus cyclamineus are cate o floare pe fiecare tulpina, intoarsa la un unghi perfect, cu petalele intoarse in partea opusa corolei (se aseamana cu cyclamenul...

Telina cu masline

Telina cu masline Ingrediente: 2 teline 1 ceapa 30 masline 100 ml untdelemn 25 g faina...

Spagheti picante

Ingrediente: spaghetti, rosii, ardei iute, usturoi, ulei, cimbru, margarina