Demo magazin virtual Publicitate:

cum se pastreaza mustul

Vitamine pentru piele

Clatite cu branza de vaci

Ingrediente: 1/4 kg branza de vaci, 1 ou, 1 lingura cu varf de zahar

Macaroane cu pui

Ingrediente: macaroane tuburi 400 g, piept de pui tocat 200 g, mazare 150g

Oboseala

East India

East India Ingrediente: 3 cl brandy 1cl curacao 2 cl suc de ananas 1 picatura bitter...

Brunfelsia

Brunfelsia Familie: Solanaceae. Denumire populara: Ieri-azi-maine, Dimineata-seara-noaptea. Cand se deschid, florile sunt purpurii, apoi devin de culoarea levanticai si in cele din urma albe - se poate spune deci ca Brunfelsia este...

Maslinele in alimentatie

Maslinele in alimentatie Pe plan mondial se produc anual 860.000 tone de masline si peste 1.600.000 tone de ulei de masline. Fructele proaspete sunt foarte amare, iar pentru a schimba gustul sunt marinate in apa sarata sau pur si simplu acoperite cu sare pret de mai multe saptamani.

Fainarea vitei de vie

Boala este produsa de ciuperca Uncinula necator cu forma conidiana Oidium tuckeri, afectind toate organele verzi ale vitei de vie : frunze, lastari, flori...

Mana vitei de vie

Boala este produsa de o ciuperca, Plasmopara viticola. Ea ataca toate organele verzi ale plantei: frunze, lastari, inflorescente, boabe, circei si chiar muguri...

Spirale cu ciuperci

Ingrediente: spirale - 400 g, ciuperci 200 g, cascaval ras 40 g, smantana 4 linguri

Ciorba de fasole boabe

Ingrediente: 150-200 fasole boabe, morcov, patrunjel, o ceapa

Aquarius

Aquarius Ingrediente: 6 cl whiskey 3 cl brandy de cirese 3 cl suc de afine...

Trandafirii tarzii

Este un soi mai vechi introdus n cultura. Pomul este viguros, cu coroana globuloasa. Fructele sunt mijlocii, sferice, asimetrice...