cum se pastreaza mustul
Vitamine pentru piele
Clatite cu branza de vaci
Ingrediente: 1/4 kg branza de vaci, 1 ou, 1 lingura cu varf de zahar…
Macaroane cu pui
Ingrediente: macaroane tuburi 400 g, piept de pui tocat 200 g, mazare 150g
Oboseala
East India

Ingrediente:
3 cl brandy
1cl curacao
2 cl suc de ananas
1 picatura bitter...
Brunfelsia

Familie: Solanaceae. Denumire populara: Ieri-azi-maine, Dimineata-seara-noaptea. Cand se deschid, florile sunt purpurii, apoi devin de culoarea levanticai si in cele din urma albe - se poate spune deci ca Brunfelsia este...
Maslinele in alimentatie

Pe plan mondial se produc anual 860.000 tone de masline si peste 1.600.000 tone de ulei de masline. Fructele proaspete sunt foarte amare, iar pentru a schimba gustul sunt marinate in apa sarata sau pur si simplu acoperite cu sare pret de mai multe saptamani.
Fainarea vitei de vie
Boala este produsa de ciuperca Uncinula necator cu forma conidiana Oidium tuckeri, afectind toate organele verzi ale vitei de vie : frunze, lastari, flori...
Mana vitei de vie
Boala este produsa de o ciuperca, Plasmopara viticola. Ea ataca toate organele verzi ale plantei: frunze, lastari, inflorescente, boabe, circei si chiar muguri...
Spirale cu ciuperci
Ingrediente: spirale - 400 g, ciuperci 200 g, cascaval ras 40 g, smantana 4 linguri
Ciorba de fasole boabe
Ingrediente: 150-200 fasole boabe, morcov, patrunjel, o ceapa
Aquarius

Ingrediente:
6 cl whiskey
3 cl brandy de cirese
3 cl suc de afine...
Trandafirii tarzii
Este un soi mai vechi introdus în cultura. Pomul este viguros, cu coroana globuloasa. Fructele sunt mijlocii, sferice, asimetrice...