Demo magazin virtual Publicitate:

cura slabire

Salata de ardei in trei culori

Salata de ardei in trei culori 1 ardei rosu, 1 ardei verde, 1 ardei galben...

Otravurile din plante

Otravurile din plante Acele plante pe care cu siguranta le-am admirat la un moment dat pot fi chiar letale daca nu sunt stiute cateva informatii despre ele. Exista diverse plante care, desi par inofensive pot face un rau imens.

Tratamentul cu echinacea (Echinacea purpurea)

Tratamentul cu echinacea (Echinacea purpurea) Dozele repetate de echinacea sporesc imunitatea organismului dumneavoastra la marea majoritate a bolilor infectioase, pornind de la cele respiratorii si pana la cistite, anexite etc.

Obtinerea rasadurilor de legume

Legumele ce se cultiva mai frecvent prin rasaduri sunt : rosiile, vinetele si ardeii, care au cerinte mai mari in ce priveste caldura si necesita o perioada mai mare de vegetatie pana cand se recolteaza.

Clasificarea alimentelor

Alimentele contin elemente organice : proteine, glucide, si lipide, dar si saruri minarale, vitamine, apa si materii nedigerabile (fibre).

Cum hranim copiii?

Cum hranim copiii? Alimentatia copiilor trebuie atent supravegheata. Trebuie sa-i hranim cu cat mai multe cruditati pentru a fi sanatosi.

Reduceti stresul cu numai cateva exercitii Qigong

Reduceti stresul cu numai cateva exercitii Qigong La sfarsitul unei zile haotice mai aveti timp ca sa va intindeti spatele confortabil, sa va linistiti foamea sau sa va relaxati pentu a scapa de durerea de cap? Va prezentam in continuare cateva sfaturi si exercitii pentru a ramane flexibili si calmi intreaga zi, cu ajutorul unei practici vechi chinezesti - Qigong.

Soia, bogata in proteine

Soia, bogata in proteine Cercetarile care se fac asupra acestui aliment de mai mult timp au condus la aparitia unor declaratii conform carora soia vindeca orice problema legata de sanatate, fie ca e vorba de reducerea tensiunii arteriale sau de maximizarea capacitatii de memorizare a creierului uman.

Plante aromatice

Plante aromatice Se mai pot numi mirodeniile lumii europene, sunt ieftine si la indemana oricarei gospodine. Cresc fara pretentii in gradina si ghivece; cu doua-trei pliculete de seminte aveti verdeturi proaspete tot anul. Iar unele dintre ele se inscriu si in categoria plantelor medicinale, fiind folosite si in medicina naturista.

Mierea si sanatatea

Mierea, indulcitorul natural, este redescoperita sub forma unei noi surse de energie, care ofera si o combinatie unica de beneficii nutritionale.

Cafeaua, un risc pentru sanatate?

Cafeaua, un risc pentru sanatate? Cafeaua turceasca, expresso, frappe sau capuccino, fie si o cafeluta la filtru, toate sunt irezistibile pentru majoritatea dintre noi.

Fier

De o importanta capitala pentru echilibrul sangvin, fierul este mineralul care ar trebui sa trezeasca atentia indeosebi tinerelor femei.

Borul ne intareste oasele

Borul ne intareste oasele Acest mineral, care nu este foarte bine cunoscut, este asociat, in special, cu formarea osaturii.

Olanda - tara florilor

Olanda - tara florilor Olanda este considerata de secole tara florilor, mai ales pentru lalelele sale, cu varietati care pot ajunge la mii de euro pentru un singur fir. Cu un climat potrivit pentru cultura florilor timp de mai bine de jumatate de an, Olanda a dezvoltat o industrie de proportii, in care aceste produse atat de delicate si pretentioase, dar si atat de pretuite, sunt adapostite mai ales in sere uriase, cu temperaturi atent monitorizate. Westland si Aaslmeer formeaza centrul pietei mondiale a florilor.

Tratamentul miraculos: sportul sau exercitiile fizice

Tratamentul miraculos: sportul sau exercitiile fizice Sportul in general imbunatateste circulatia sangvina, ajuta la procesul de detoxifiere a corpului si ne ajuta sa ne mentinem intr-o stare generala buna. De asemenea, exercitiile fizice imbunatatesc modul de realizare a unor procese psihice si mentale importante.

Gradinile palatului Schonbrunn

Gradinile palatului Schonbrunn ...sunt cele mai faimoase gradini din Viena. Impreuna cu gradina, adapost pentru prima gradina zoologica din lume (1792), Schonbrunn este un complex reprezentativ pentru arhitectura baroca.

Cura cu suc de orz verde

Cura cu suc de orz verde Cura cu suc de orz verde se consuma de 3 ori pe zi, cate 50 ml pe zi. Comparativ cu multe alte plante, orzul verde contine: - de peste 250 de ori mai multa vitamina A decat in salata verde; - de peste 25 de ori mai mult potasiu decat contin bananele; - de peste 11 ori mai mult calciu decat in lapte; - de peste 11 ori mai mult fier decat in telina; - de peste 7 ori mai multa vitamina C decat portocalele; - de peste 10 ori mai multa vitamina B1 decat in spanac; - de peste 23 de ori mai multa biotina decat contine laptele;

Prepararea compreselor din plante

Prepararea compreselor din plante Aceste comprese naturale si va pot fi de folos in diverse afectiuni.

Prepararea alifiilor

Prepararea alifiilor Va prezentam aici cateva retete de preparare ale unor alifii extrem de bune pentru tratarea unor boli.

Proprietatile fructelor si legumelor

Proprietatile fructelor si legumelor Fructele si zarzavaturile au valori nutritive si calorice cunoscute de toti . Este bine de stiut, ca sub raport caloric, de exemplu, 100 de grame de struguri de buna calitate echivaleaza cu o cantitate similara de carne slaba de vaca sau de peste. In acelasi timp, merita sa stiti ca banalul cartof se constituie in materia prima a celei de-a doua paini a spetei umane.

Principalele proprietati ale sucurilor de fructe si de legume

Principalele proprietati ale sucurilor de fructe si de legume Actiunea nutritiva si energetica, asadar calorica, este cu atat mai mare cu cat suportul glucide este mai bine reprezentat. Astfel 100 ml suc de ananas ne furnizeaza 54 de calorii, 100 g portocale 49 de calorii, 100 g mere 52 de calorii, iar 100 g struguri intre 76 - 99 calorii.

Inlocuirea alimentelor concentrate si hipercalorice

Inlocuirea alimentelor concentrate si hipercalorice Sucurile de fructe si legume avand valoare energetica redusa, pot inlocui alimentele concentrate si hipercalorice, reducand astfel substantial nivelul energetic al ratiei alimentare, fara a diminua insa volumul mesei.

Vitamine si minerale in fructe si legume

Vitamine si minerale in fructe si legume In compozitia fructelor si legumelor intra in primul rand apa, si anume, in proportie de 80-90%. Bogat reprezentate sunt si glucidele si levuloza, care sunt foarte folositoare pentru organismul uman.

Proprieteti ale legumelor si fructelor

Proprieteti ale legumelor si fructelor Pe langa faptul ca sunt foarte hranitoare si sanatoase, legumele si fructele au o serie de proprietati care nu sunt cunoscute de toti.

  • Pagina 1 din 2
  • 2