curatare pomi de un an
Bay Breeze

Ingrediente:
4 cl. vodka
4 cl. suc de ananas
4 cl. suc de afine...
Levantica in bucatarie

Levantica este o planta aromatica excelenta folosita tot mai des in bucatarie. Frunzele si florile acestei plante pot fi folosite atat proaspete cat si uscate. Puteti sa asezati levantica in zahar si dupa cateva saptamani sa folositi acest tip de zahar aromat pentru diverse retete de prajituri, briose si sufleuri.
Ce nu stiati despre substantele fertilizatoare...

Substantele fertiilizatoare sunt de cele mai multe ori numite "hrana plantelor", dar de fapt ele alimenteaza pamantul. Acestea adauga in sol rezerve proaspete de nitrogen, fosfor si potasiu...
Conserve pentru placinta
Ingrediente: Prune brumarii de toama, cirese sau visine, zahar (100 g la 1 kg fructe)…
Ciorba de fasole boabe
Ingrediente: 150-200 fasole boabe, morcov, patrunjel, o ceapa
Ciorba cu perisoare (2)
Ingrediente: 1 morcov, 1 patrunjel, 1/2 telina, zeama de varza, bors
Baby Baby

Ingrediente:
6 cl suc de portocala
3 cl vodka
3 cl Cointreau...