cure slabire
Clasificarea alimentelor
Alimentele contin elemente organice : proteine, glucide, si lipide, dar si saruri minarale, vitamine, apa si materii nedigerabile (fibre).
Prepararea compreselor din plante

Aceste comprese naturale si va pot fi de folos in diverse afectiuni.
Reduceti stresul cu numai cateva exercitii Qigong

La sfarsitul unei zile haotice mai aveti timp ca sa va intindeti spatele confortabil, sa va linistiti foamea sau sa va relaxati pentu a scapa de durerea de cap? Va prezentam in continuare cateva sfaturi si exercitii pentru a ramane flexibili si calmi intreaga zi, cu ajutorul unei practici vechi chinezesti - Qigong.
Soia, bogata in proteine

Cercetarile care se fac asupra acestui aliment de mai mult timp au condus la aparitia unor declaratii conform carora soia vindeca orice problema legata de sanatate, fie ca e vorba de reducerea tensiunii arteriale sau de maximizarea capacitatii de memorizare a creierului uman.
Otravurile din plante

Acele plante pe care cu siguranta le-am admirat la un moment dat pot fi chiar letale daca nu sunt stiute cateva informatii despre ele. Exista diverse plante care, desi par inofensive pot face un rau imens.
Tratamentul miraculos: sportul sau exercitiile fizice

Sportul in general imbunatateste circulatia sangvina, ajuta la procesul de detoxifiere a corpului si ne ajuta sa ne mentinem intr-o stare generala buna. De asemenea, exercitiile fizice imbunatatesc modul de realizare a unor procese psihice si mentale importante.
Prepararea alifiilor

Va prezentam aici cateva retete de preparare ale unor alifii extrem de bune pentru tratarea unor boli.
Principalele proprietati ale sucurilor de fructe si de legume

Actiunea nutritiva si energetica, asadar calorica, este cu atat mai mare cu cat suportul glucide este mai bine reprezentat. Astfel 100 ml suc de ananas ne furnizeaza 54 de calorii, 100 g portocale 49 de calorii, 100 g mere 52 de calorii, iar 100 g struguri intre 76 - 99 calorii.
Vitamine si minerale in fructe si legume

In compozitia fructelor si legumelor intra in primul rand apa, si anume, in proportie de 80-90%. Bogat reprezentate sunt si glucidele si levuloza, care sunt foarte folositoare pentru organismul uman.
Proprieteti ale legumelor si fructelor

Pe langa faptul ca sunt foarte hranitoare si sanatoase, legumele si fructele au o serie de proprietati care nu sunt cunoscute de toti.
Salata de ardei in trei culori

1 ardei rosu,
1 ardei verde,
1 ardei galben...
Dieta macrobiotica urmata de Madonna
Antrenorul sau personal Kim Lee, spune ca la 47 de ani are trupul unei adolescente de 25 ani.
Dieta Low-Fat
Dulcurile sunt strict interzise in aceasta dieta. Actrita si cantareata Jeniffer Lopez (35 ani) evita mancarurile bogate in grasimi, convinsa fiind ca astfel va fi si mai sanatoasa.
Cateva lucruri despre cafea
Cafeaua a fost descoperita in Africa de Est, in actuala Etiopie.
Cafeaua, un risc pentru sanatate?

Cafeaua turceasca, expresso, frappe sau capuccino, fie si o cafeluta la filtru, toate sunt irezistibile pentru majoritatea dintre noi.
Inghetata de iaurt cu fructe

1 pahar de iaurt,
fructe la alegere (capsuni, pere...
Aranjamente de Craciun

Poti pune acest aranjament pe masa de Craciun. Pune pamant intr-un bol, infige apoi crengute de brad si impodobeste-le.
Vitamina B12
Vitamina B12 se gaseste doar in alimentele de origine animala: carne - mai ales in ficat, lapte, produse lactate, oua, precum si in fructele de mare: crabi, stridii, scoici
Vitamina B3 sau Vitamina PP
Vitamina B2
Nepenthes

Nepenthes este o planta carnivora care nu se gaseste la noi in tara si care este destul de mare incat poate inghiti un sobolan sau o pasare.
Hering cu cartofi
Aceasta reteta delicioasa poate fi servita atunci cand ati epuizat toate retele vechi si doriti sa incercati altceva.
Fier
De o importanta capitala pentru echilibrul sangvin, fierul este mineralul care ar trebui sa trezeasca atentia indeosebi tinerelor femei.
Borul ne intareste oasele

Acest mineral, care nu este foarte bine cunoscut, este asociat, in special, cu formarea osaturii.