Demo magazin virtual Publicitate:

cursuri pentru cultivarea garoafelor

Silvia

Este un soi de prun introdus relativ recent in cultura. Pomul este de vigoare mijlocie spre mare si fructifica pe ramuri scurte...

Gradinile de la Castelul de Chenonceau

Gradinile de la Castelul de Chenonceau Castelul de Chenonceau, care pare sa fi trecut peste secole fara sa fi suferit prea mult, ramane si astazi unul din cele mai deosebite exemple de arhitectura renascentista din Franta...

Aquarius

Aquarius Ingrediente: 6 cl whiskey 3 cl brandy de cirese 3 cl suc de afine...

Highland Fling

Highland Fling Ingrediente: 3 cl espresso 3 cl scotch whisky 3 cl cream 6 cl lapte condensat Preparare: Laptele condensat de toarna intr-o cana incalzita

Peltea de gutui

Ingrediente: 1 kg gutui, 1 kg zahar, 1 l zeama in care au fiert gutuile

Dulceata de prune coapte

Ingrediente: 1 kg zahar, 1 kg prune curatate de coaja si simburi

Fumagina

(Capnodium salicinum) Se intalneste frecvent in livezile de par, mar, prun, piersic si cais neingrijite, atacate de afide...

Cotarul verde

(Operophthera brumata) La invazii, acest daunator produce defolieri, mai ales cand se ascoiaza cu larvele de tortricide. Larvele...

Dulceata de caise

Ingrediente: 1 kg prune sau caise verzi, 1 kg zahar, 1/2 l apa, o lamiie

Dulceata de gutui

Ingrediente: 1 kg zahar, 600 g gutui cantarite, dupa ce au fost taiate sau rase

Coltunasi cu branza

Ingrediente: Aluat: 2 oua mari, 150 g faina, 50 g gris, 30 ml ulei. Umplutura

Crema de mere

Ingrediente: 750 g mere ionatane, 1/2 batoane de vanilie, 3-4 foi gelatina

Ciuruirea micotica...

Ciuruirea micotica a frunzelor de samburoase - sunt atacate frunzele, lastarii tineri si fructele. Pe frunze apar pete mici, brun-cenusii, marginite cu un chenar...

Yellow Cab

Yellow Cab Ingrediente: 7 cl Navan 11 cl crema de ananas 2,8 cl suc proaspat de lime...

Vase decorative pentru orhidee

Vase decorative pentru orhidee Tesute de mana intr-un model complicat, aceste cosuri din bambus sunt potrivite pentru orice tip de orhidee in ghiveci. Ele sunt perfecte atat pentru interior, cat si pentru gradina.

Chimionul, tehnologia culturii

Chimionul, tehnologia culturii In stare spontana, chimionul este intalnit pretutindeni in Europa; la noi in tara il intalnim mai des in flora regiunilor de deal.

Conserva de zarzavat

Ingrediente: zarzavat. Preparare: Metoda presupune conservarea zarzavatului prin deshidratare