daunatori la rosiiindex.php
Bryophyllum daigremontianum

Planta este foarte decorativa, atat prin frunze cat si prin florile tubulare, in nuante combinate de violet, lila si oranj, ce apar in varful unor tije suculente, sub forma de corole.
Pentru vegetarieni - Cele mai bune retete spaniole - Escalivada

Escalivada, o specialitate foarte populara mai ales in Catalonia, unde este adesea primul fel sau garnitura pentru preparatele din carne, este preferata de gurmanzi si nu numai.
Streptocarpella - un streptocarpus aparte

O planta mai putin obisnuita si o minune la fereastra dumneavoastra! In anumite conditii poate inflori pe tot parcursul anului.
Ardisia - decor exotic si iarna si vara

Ardisia crenata nu este pretentioasa. Suporta relativ bine conditiile din apartamentele noastre.
Bame

Folosite mai ales in arta culinara a Europei de Sud - foarte populare in special in tari precum Turcia sau Grecia, unde intra in compozitia unor preparate traditionale - si in Orientul Mijlociu, bamele au inceput sa fie treptat tot mai apreciate de consumatorii din intreaga lume.
Tomatillo

Din aceeasi familie cu rosia, ramane in topul popularitatii in special in Mexic, fiind exportat in intreaga lume, foarte apreciat de cei care prefera arta culinara mexicana sau pur si simplu un gust mai aparte.
Germeni - alimente sau medicamente ?

Germenii se pot macina pentru a fi mai usor de consumat si pot fi adaugati in salate, sucuri, cu oarecare atentie pentru a obtine un produs final cu gust placut.
Fructe exotice: mangostan

Mangostan este considerat un fruct avand toate calitatile posibile, gust, miros, bogat in nutrienti si antioxidanti. Pretuit si cautat fruct tropical, este originar din zonele sud-estice ale Asiei.
Bradul de Craciun

Un Craciun adevarat inseamna pentru fiecare si un brad frumos impodobit in jurul caruia sa se stranga cei dragi si sa-l decoreze, sa se bucure impreuna. Majoritatea doresc un brad natural care sa miroasa frumos, sa fie falnic si bogat. Insa brazii pe care-i cumparam cresc foarte greu.
Tort de mere

Ingrediente: 1 kg mere
Blat: 5 oua, 1 cana zahar, 1 cana faina, 1 ceasca ulei, coaja de lamaie.