despre ceaiul verde
Vitamina B8 sau Vitamina H
Carnea proaspata, legumele si fructele crude (neprelucrate termic sau conservate) sunt necesare pentru aportul zilnic de biotina, ca si drojdia de bere, organele de vita, laptele, produsele lactate
Sucuri de legume

Exista diverse sucuri de legume care au numeroase proprietati.
Raceala si vitaminele
Sfaturi pentru o masa sanatoasa

Este un adevar universal valabil,ca mancam pentru a trai, dar nu trebuie nici sa traim doar pentru a manca .
Maslinul

Inca din vremurile civilizatiei minoice, unul dintre simbolurile regiunii mediteraneene a fost maslinul.
Tratamentul cu echinacea (Echinacea purpurea)

Dozele repetate de echinacea sporesc imunitatea organismului dumneavoastra la marea majoritate a bolilor infectioase, pornind de la cele respiratorii si pana la cistite, anexite etc.
Principalele efecte nocive ale consumului de zahar rafinat

Un aliment atat de necesar mancarurilor ca zaharul poate fi foarte nociv. Consumul de zahar si de produse zaharoase este cel mai mare inamic al pancreasului care cu timpul, epuizat de efortul de a metaboliza cantitati mari...
Molia strugurilor
Eudemisul (Lobesia botrana) este un fluture mic, de culoare cenusie, cu aripile dinainte pestrite. Are 3 generatii pe an. Primavara, in luna mai, apar fluturii...
Macaroane cu brinza
Ingrediente: 350 g macaroane, 200 g branza de oi, 3 linguri unt, sare
Cats and Roses

Ingrediente:
2 cl. vodka cu aroma de afine
2 cl lichior cu aroma de zmeura...