Demo magazin virtual Publicitate:

direct 9

Electric Lemonade

Electric Lemonade Ingrediente: 6 cl. vodka de lamaie 2 cl blue curacao 2,3 cl. amestec sweet & sour...

Cresterea citricelor in ghiveci

Cresterea citricelor in ghiveci In general, zonele in care iubitorii de plante isi "permit" sa planteze citricele direct in gradina, sunt zonele in care acestea sunt cultivate si pentru comercializare. Dar daca spatiul este limitat si/sau temperaturile din mediu nu sunt cele corespunzatoare, nu dezarmati. Va puteti bucura din plin de acesti arbusti pe tot parcursul anului. Metoda este simpla: cultivarea citricelor in ghiveci.

Tort de portocale

Tort de portocale Ingrediente: Blat: 8 oua 1 portocala 150 g migdale macinate...

Clubkinanika

Clubkinanika Ingrediente: 3 cl vodka 3 cl suc de ananas 3 capsuni proaspete...

Grdina Botanic Macea a Universitii de Vest Vasile Goldi

Obiectiv de patrimoniu natural, obiectiv tiinific dar i cultural, Parcul dendrologic i ulterior Grdina Botanic Universitar Macea are o istorie de peste 250 de ani. ntins pe o suprafa de 20,5 ha, cuprinznd peste 2.000 uniti taxonomice, plantele lemnoase ct i o bogat colecie de plante erbacee, Grdina Botanic este organizat pe sectoare.

Taierea vitei de vie pe tulpina inalta si semiinalta

Taierea vitei de vie pe tulpina inalta si semiinalta Se practica mai multe tipuri de taiere si conducere a vitei de vie: pe tulpina de 70-80 cm (cultura semiinalta) sau de 1,00-1,20 m, chiar 1,50 m (cultura inalta). Tipurile de taieri care pot fi practicate: mentionam cordonul, uni sau bilateral...

Ce nu stiati despre substantele fertilizatoare...

Ce nu stiati despre substantele fertilizatoare... Substantele fertiilizatoare sunt de cele mai multe ori numite "hrana plantelor", dar de fapt ele alimenteaza pamantul. Acestea adauga in sol rezerve proaspete de nitrogen, fosfor si potasiu...

Blat de pizza

Ingrediente: 500g faina, 20 g drojdie, putina sare, 1 ou, 2-3 linguri ulei

Conserva de zarzavat

Ingrediente: zarzavat. Preparare: Metoda presupune conservarea zarzavatului prin deshidratare

Gogosari in otet

Ingrediente: 1 l otet, 1/2 kg zahar, sare, foi de dafin, 300-400 g hrean