distanta intre pomi
Prepararea alifiilor

Va prezentam aici cateva retete de preparare ale unor alifii extrem de bune pentru tratarea unor boli.
Dieta macrobiotica urmata de Madonna
Antrenorul sau personal Kim Lee, spune ca la 47 de ani are trupul unei adolescente de 25 ani.
Azalee
Delicatele azalee (rhododendron) sunt plante care impodobesc in special spatiile semiumbrite si racoroase.
Supa crema

3/4 litru de apa sau lapte,
1 ceapa tocata,
putin usturoi (tocat...
Intretine-ti corpul

Corpul uman este o masinarie complexa, acest lucru a fost spus si repetat. Si, ca orice masinarie, are nevoie de un minimum de ingrijire pentru a functiona normal si pentru a se achita de muncile pe care este nevoit sa le indeplineasca...
Grãdina Botanicã din Bucureºti

Grãdina Botanicã din Bucureºti a fost înfiinþatã ca instituþie în anul 1860, pe lângã Facultatea de Medicinã ºi Farmacie, de cãtre doctorul Carol Davila. Ocupa o suprafaþã relativ micã (7 ha), localizatã în partea stângã a ªoselei Cotroceni. Amenajarea adecvatã a acestui spaþiu, ca bazã didacticã ºi de cercetare, a fost realizatã sub conducerea priceputului botanist Ulrich Hoffmann, ca prim director al acestei instituþii.
Molia strugurilor
Eudemisul (Lobesia botrana) este un fluture mic, de culoare cenusie, cu aripile dinainte pestrite. Are 3 generatii pe an. Primavara, in luna mai, apar fluturii...
Antracnoza vitei de vie
Boala este produsa de ciuperca Gleosporium ampelophagum. Sint atacate toate organele aeriene ale vitei de vie, in special primavara sau la inceputul toamnei...
Gogosari in otet
Ingrediente: 1 l otet, 1/2 kg zahar, sare, foi de dafin, 300-400 g hrean…
Ardei capia in otet
Ingrediente: 2 kg ardei capia, 1/2 l otet de 9 grade, 1 l apa, 250 g zahar…
Dulceata de capsune
Ingrediente: 1 kg capsune, 1 kg zahar, 1/2 l apa, 30-50 ml zeama de lamiie…
Conserve pentru placinta
Ingrediente: Prune brumarii de toama, cirese sau visine, zahar (100 g la 1 kg fructe)…
Carne de vanat in aspic
Ingrediente: carne de vinat, aspic. Preparare: Aspicul se va prepara…
Spirale cu picante
Ingrediente: spirale 400 g, vin alb sec 1/2, usturoi 2 catei, bulion de rosii 2 linguri
Macaroane cu brinza
Ingrediente: 350 g macaroane, 200 g branza de oi, 3 linguri unt, sare
Ciorba de salata
Ingrediente: 4-5 capatini de salata, 1/2 l bors, zer acru de la brinza
Ciorba de oaie
Ingrediente: 1/2 carne de berbec sau de oaie fara grasime, morcov