Demo magazin virtual Publicitate:

distanta

Serbet cu nuci

Ingrediente: 1 kg. zahar, coaja uscata de la 150 nuci, 1/2 l. apa

Dulceata de capsune

Ingrediente: 1 kg capsune, 1 kg zahar, 1/2 l apa, 30-50 ml zeama de lamiie

Conserve pentru placinta

Ingrediente: Prune brumarii de toama, cirese sau visine, zahar (100 g la 1 kg fructe)

Friptura de porc

Ingrediente: carne de porc, ulei sau untdelemn, piper, sare, usturoi, cimbru

Bavarezi cu ciocolata

Ingrediente: 250 ml lapte, 1 plic vanilie, 120 g ciocolata sau 2 linguri cacao

Crema de vin

Ingrediente: 150 ml. vin alb, 200 g. zahar, 5 galbenusuri, esenta de vanilie

Carne de vanat in aspic

Ingrediente: carne de vinat, aspic. Preparare: Aspicul se va prepara

Spirale cu picante

Ingrediente: spirale 400 g, vin alb sec 1/2, usturoi 2 catei, bulion de rosii 2 linguri

Ecstasy

Ecstasy Ingrediente: 2 cl brandy 2 cl whiskey 2 cl vermouth Preparare: Amestecati...

Cum se face amenajarea gazonului (peluza)

In afara de gazonul amenajat pe suprafata stadioanelor si aeroporturilor, se poate realiza o suprafata cu iarba si pentru gradini, parcuri, in fata blocurilor, cu scop ornamental. Este necesar ca terenul respectiv sa fie sapat la...

Kiwi

Kiwi Denumire stiintifica: Actinidia deliciosa. Familie: Actinidiaceae. In padurile din care este originar, kiwi poate fi descris ca un arbust cu vite lungi, viguroase si lemnoase, asemanatoare lianelor, cu aspect de arbust catarator....

Poarta, un element important in amenajarea gradinii

Poarta, un element important in amenajarea gradinii Dati personalitate gradinii inca de la intrare cu un element comun, dar care poate fi abordat intr-un mod cu totul interesant - poarta. Dintr-un punct de vedere practic, o poarta nu este nimic mai mult decat o usa, o deschizatura intr-un zid, gard de lemn sau gard viu. Dar gradinarii si toti cei care iubesc plantele stiu ca portile sunt elemente care fac trecerea de la spatiul privat la cel public si care au o influenta pentru amandoua.

Pizza de legume

Pizza de legume Ingrediente: 1 aluat dospit conform retetei, 1 lingura ulei, 1 ardei...