Demo magazin virtual Publicitate:

drojdia de bere vitamina b12

Culoarea alimentelor

Culoarea alimentelor este indiciul unei anumite doze de elemente nutritive pe care acestea le contin. Oricine poate distinge sursele anumitor vitamine sau minerale daca se ghideaza dupa acest principiu.

Efectele nocive ale zaharului rafinat

Diabetul este pe primul loc nu numai pentru ca este foarte raspandit, dar si pentru ca este cel mai periculos.

Mangan

Cum sa facem sa infloreasca amaryllis

Cum sa facem sa infloreasca amaryllis Amaryllis este o planta foarte frumoasa si interesanta. Are un aspect exotic si tropical, cu florile sale mari, asemanatore ca forma cu crinul, care cresc pe o tija lunga si dreapta, avand la baza cateva frunze subtiri.

Salata italieneasca

Salata italieneasca Ingradiente: 1 salata verde, 1 ceapa rosie taiata solzi...

Vinul alb

Vinul alb Vinurile albe se obtin din soiuri albe sau negre cu mustul necolorat si culoare alb-verzuie, cu aroma specifica tipului de vin. Culoarea evolueaza spre galben-auriu, pe masura maturizarii si invechirii acestor vinuri.

Gulii umplute

Gulii umplute Acest fel de mancare este foarte gustos si extrem de sanatos pentru cei care au probleme cu stomacul.

Cura cu pepene rosu

Miezul pepenelui rosu este un cocktail de apa (aproape 95 la suta) si zaharuri naturale, avand un gust aromat si extrem de favorabil, condimentat cu o multitudine de substante miraculoase.

Ingrijirea rasadurilor

Ingrijirea rasadurilor Pana la rasarire, rasadnita se tine acoperita cu geam si rogojini. Imediat ce plantele incep sa apara, se inlatura rogojinile pentru a lasa lumina sa patrunda.

Alimentatia naturala si longevitatea

Alimentatia naturala si longevitatea Stiati oare ca longevitatea este strans legata de ceea ce consumati zi de zi si ca in fiecare persoana actioneaza doua forte inca de la nastere?

Utricularia vulgaris

Utricularia vulgaris Utricularia vulgaris este una dintre cele mai cunoscute plante carnivore cu urna, care se gaseste si la noi in tara.

Cura de slabire si vitalitate

Cura de slabire si vitalitate Aceasta cura dureaza o saptamana si, inainte de a va spune ce trebuie sa consumati in fiecare zi a saptamanii, trebuie sa va amintim ca este important sa tineti cont de urmatoarele sfaturi:

Fierbem sau nu fierbem alimentele?

Fierbem sau nu fierbem alimentele? Multe persoane, in general vegetarienii fierb alimentele. Dar este oare acest lucru unul bun?

Alimentatie in functie de grupele sangvine

Grupele sanguine sunt fundamentale in logica suprema a naturii, urmand un traseu neintrerupt de la inceputurile omenirii pana in prezent.

Inlocuitorii naturali ai zaharului

Fructele proaspete, care contin o proportie ideala a diferitelor tipuri de zaharuri pot inlocui cu succes zaharul.

Dionaea

Dionaea Dionaea mai poarta denumirea de "plesnitoarea lui Venus". Aceasta este o planta carnivora cu capcana care creste in mlastinile din padurile Americii de Nord si Sud.

Hering cu cartofi

Aceasta reteta delicioasa poate fi servita atunci cand ati epuizat toate retele vechi si doriti sa incercati altceva.

Beneficiile consumului de struguri si must

Beneficiile consumului de struguri si must Strugurii si mustul, consumate cu regularitate au un efect reconfortant asupra organismului.

Iute si sanatos: hreanul

Iute si sanatos: hreanul Hreanul, Armoracia rusticana, se cultiva pentru radacinile sale carnoase, albe, cu gust picant care se folosesc pentru condimentarea mancarurilor, pentru salate speciale sau ca ingredient nelipsit in prepararea muraturilor. Radacina de hrean are proprietati antibiotice, antiinflamatoare si afrodisiace.

Plante de interior usor de intretinut

Plante de interior usor de intretinut Cele sase plante pe care vi le vom prezenta in continuare cresc aproape singure, fara sa necesite tratamente speciale. Cea mai mare problema pe care o veti intampina cand vine vorba de ingrijirea lor este sa va hotarati ce sa faceti cu puietii pe care ii produc...

Ceaiurile duc la o buna digestie

Ceaiurile, pe langa faptul ca hidrateaza, au si beneficii asupra sanatatii ca de exemplu protectia impotriva bolilor cardiace, a cancerului, deoarece contine antioxidanti.

Vitamina D

Vitamina D este continuta de pestele gras - hering, sardina, somon - si untura de peste (morun, ton, calcan), galbenus de ou, unt, lapte integral si lactate nedegresate. Vegetalele nu contin aceasta vitamina.

Vitamina K

Vitamina K Numita si antihemoragica, vitamina K este liposolubila si intervine in coagularea sangvina. Prezenta in organism in mod natural, nu este de obicei parte componenta a preparatelor din comert. Indispensabila vietii, vitamina K rezista la caldura, dar nu si la lumina, in prezenta oxigenului si in mediile alcaline