dulceata gutui
Bame

Folosite mai ales in arta culinara a Europei de Sud - foarte populare in special in tari precum Turcia sau Grecia, unde intra in compozitia unor preparate traditionale - si in Orientul Mijlociu, bamele au inceput sa fie treptat tot mai apreciate de consumatorii din intreaga lume.
Spaghete cu tocatura
Ingrediente: 2 cepe, 2 morcovi, 300 g tocatura, 500 ml suc de rosii, 100 ml lapte
Ciorba de fasole verde
Ingrediente: morcov, patrunjel, o ceapa mijlocie, 1/2 kg fasole verde
Musaca cu ciuperci
Ingrediente: 500 g macaroane fierte, 100 ml ulei, 300 g mazare, 2 morcovi
Marar in ghiveci

Pentru ca vremea rece a venit ne putem gandi la plante aromatice proaspete si in acest timp. Astfel nu uitati de mararul din ghiveci !
Salata naturista

O excelenta salata care nu trebuie neaparat sa fie mancata cu alt fel de mancare.
Spirale cu ciuperci
Ingrediente: spirale - 400 g, ciuperci 200 g, cascaval ras 40 g, smantana 4 linguri
Steaua rosie
Pomul este viguros si formeaza o coroana larg piramidala spre globuloasa. Fructele sunt mici, sferice, usor turtite la capete, de obicei asimetrice...
Varza a la Cluj

Ingrediente:
700g carne de porc
50g orez
1kg varza acra