Demo magazin virtual Publicitate:

euphorbia milii, suculenta

Pietroase galbene Donisen

Se intalneste in toate regiunile pomicole dar detine un numar redus de pomi. Fructele sunt mijlocii, cordiform-rotunjite, de culoare...

Flori care tolereaza caldura (1)

Flori care tolereaza caldura (1) Daca plantele perene din gradina incep sa se ofileasca imediat ce incepe vara, atunci aveti nevoie de un plan pentru a face straturile sa fie mereu in floare. Incercati sa plantati intre plantele perene si plante anuale care iubesc caldura...

Cadouri la indemana chiar din gradina

Cadouri la indemana chiar din gradina Nu v-ati fi inchipuit ca puteti gasi tot ce va trebuie pentru un cadou frumos si potrivit chiar in gradina proprie.

De Husi

Este un soi de gutui autohton raspandit in centrul pomicol Husi. Pomul este viguros, cu coroana globuloasa sau invers conica...

Stapelia - Steaua serifului

Stapelia - Steaua serifului Stapelia este o planta suculenta care provine din Africa de Sud si Namibia, si care include aproximativ 50 de specii.

Kalanchoe

Kalanchoe 	Cultivata in Europa din 1932 (varietatea K. blossfeldiana), Kalanchoe este o planta suculenta cu frunze carnoase. Creste pana la aproximativ 40 cm inaltime si are flori sub forma de stea, in culori diverse: rosii, galbene, oranj sau violete.

Euphorbia

Euphorbia 	Euphorbiaceae este numele dat uneia din cele mai mari familii de plante din lume, cunoscute si ca euphorba. Exista de asemenea mai multi hibrizi de Euphorbia milii, cea mai raspandita la noi...

Gogosari in otet

Ingrediente: 1 l otet, 1/2 kg zahar, sare, foi de dafin, 300-400 g hrean

Ciorba de cartofi

Ingrediente: 500-600 g cartofi, morcov, patrunjel, telina, 1 ceapa

Ciorba de burta

Ingrediente: 1/2 kg burta (curatata si apoi cintarita), 1/2 kg zarzavat

Ciorba de bucatele

Ingrediente: 300-400 g carne, un morcov, un patrunjel, 200 g telina

Ciorba de agrise

Ingrediente: 250 g carne, 1/4 kg agrise verzi (necoapte), o ceapa de marime mijlocie

Ciorba cu perisoare (1)

Ingrediente: 700-800 g peste, 1-2 ardei grasi, morcov, patrunjel

Taitei cu varza

Ingrediente: 300 g varza, 300 g taitei, 4 linguri ulei, sare, piper

Snitele de cartofi

Ingrediente: 4 cartofi mari, 1 ou, 1 lingurita plina de faina, 150 g ulei

Sarmale de post

Ingrediente: 1/2 ciuperci, 1 cana orez, 3 cepe, 1 morcov, 100 ml ulei

Sarmale cu fasole

Ingrediente: 1 varza acra, 200 g orez, 150 g linte, 150 g fasole alba uscata

Salata orientala

Ingrediente: 6 cartofi potriviti, 2 cepe potrivite, 2 castraveti in otet, 1 gogosar murat

Rulada de piure

Ingrediente: 1 kg cartofi, 200 g ciuperci, 1 fir praz, 1 ardei gras, verdeata

Mancare de spanac

Ingrediente: 1 kg spanac, 2 linguri unt, 1 pahar lapte, 5-6 catei usturoi

Pilaf cu ciuperci

Ingrediente: 300 g orez, 4 cepe, 1 morcov, 1 ardei gras, ciuperci

Orez cu ochiuri

Ingrediente: 1 ceasca orez, 3 cesti apa, 2 linguri unt, 2 cepe mijlocii

Orez chinezesc

Ingrediente: orez gatit si racit, pui fiert, legume proaspete (mazare, porumb, morcovi

Musaca cu linte

Ingrediente: 400 g cartofi, 200 g linte, 1 ceapa, 4 linguri ulei, 1 lingura pesmet

Masline umplute

Ingrediente: 600 g masline mari, 100 g telemea de oaie, 100 g unt

Mancare de vinete (2)

Ingrediente: 4 vinete, 3 cepe, 5 ardei grasi copti, 2 linguri bulion, sare, piper

Mancare de castraveti

Ingrediente: 15 castraveti acri, rosii bulion 2 linguri, ulei masline 2 linguri, ceapa

  • Pagina 1 din 4
  • 2
  • 3
  • 4