Demo magazin virtual Publicitate:

facultate de cultivarea legumelor

Oboseala

Orhideea Cambria

Orhideea Cambria Cambria este numele comercial dat unor hibrizi de orhidee, printre care Odontoglossum, Oncidium, Miltonia, Cochlioda Lindl. si Brassia. Orhideea Cambria sau Beallara, cum i se mai zice, a fost creata din mai incrucisarea...

Spirale cu picante

Ingrediente: spirale 400 g, vin alb sec 1/2, usturoi 2 catei, bulion de rosii 2 linguri

Paste cu carne

Ingrediente: 300g paste, 100g rosii, 100g cascaval, 200g carne taiata marunt

Acarianul rosu al marului

(Tetranychus viennemis) Atacul lui este caracteristic: frunzele infestate prezinta pete mici care nu se unesc iar frunza capata culoarea cenusie-argintie...

Silvia

Este un soi de prun introdus relativ recent in cultura. Pomul este de vigoare mijlocie spre mare si fructifica pe ramuri scurte...

Iarna, accesoriile de gradina sunt perfecte... in casa

Iarna, accesoriile de gradina sunt perfecte... in casa A venit iarna. Poate ninge, poate nu... oricum, gradina arata ca un desert inghetat. In aceasta situatie, accesoriile de gradina nu isi au rostul si locul in... gradina; desigur, ele trebuie depozitate intr-o magazie.

Cum putem pastra florile mai mult timp fara a se ofili

Cum putem pastra florile mai mult timp fara a se ofili Daca doriti ca bobocii florilor dumneavoastra sa se dechida cat mai repede puteti folosi apa calda. De asemenea apa la flori trebuie schimbata la fiecare doua sau...

Clatite cu germeni de grau

Clatite cu germeni de grau Germenii de grau ofera un supliment de fier, zinc, dar si gust placut prajiturilor.

Prepararea alifiilor

Prepararea alifiilor Va prezentam aici cateva retete de preparare ale unor alifii extrem de bune pentru tratarea unor boli.

Cactusii

Nu numai ca lumina este esentiala pentru a avea un cactus sanatos, dar ea este principala responsabila pentru inflorirea multor specii. In conditii ideale, o anumita specie se va dezvolta foarte bine, dar nu va inflori.

Conserva de zarzavat

Ingrediente: zarzavat. Preparare: Metoda presupune conservarea zarzavatului prin deshidratare

Dulceata de prune coapte

Ingrediente: 1 kg zahar, 1 kg prune curatate de coaja si simburi

Dulceata de caise

Ingrediente: 1 kg prune sau caise verzi, 1 kg zahar, 1/2 l apa, o lamiie

Crema de mere

Ingrediente: 750 g mere ionatane, 1/2 batoane de vanilie, 3-4 foi gelatina