Demo magazin virtual Publicitate:

filme

Trandafirii toamna

Trandafirii toamna In timp ce trandafirii salbatici si soiurile mai vechi, sunt 'programate' sa indure oscilatiile de temperatura din zona in care cresc, speciile importate sunt vulnerabile la inghet si frig. Inghetul le distruge celulele...

Tempura - cu fructe de mare si legume din gradina ta

Tempura - cu fructe de mare si legume din gradina ta Ingrediente: 350g creveti sau scoici proaspete (sau congelate), 1 cartof mic decojit si taiat bucatele, 1 ceasca ciuperci sau vinete cubulete, 85g fasole verde, 3 cepe verzi si 3/4 ceasca patrunjel, ulei pentru prajit, ou batut, 1 ceasca faina si 1 ceasca apa.

Paducelul, remediu impotriva bolilor de inima

Paducelul, remediu impotriva bolilor de inima Extractul din frunze de paducel (Crataegus oxycantha) este benefic pentru inima, afirma medicii de la Colegiul American de Cardiologie, in urma unui studiu efectuat pe 2681 de pacienti.

Idei pentru gradini mici

Idei pentru gradini mici Nu numai gradinile mari pot fi aranjate frumos. Si la o gradina mica, cu forme necorespunzatoare, se pot gasi solutii de amenajare astfel incat sa arate incredibil.

Bacterioze

Bacteriozele sunt un alt fel de boli care apar la plante, fiind si ele de mai multe feluri, manifestandu-se in diverse moduri.

Rulada cu gem

Rulada cu gem Ingrediente: 12 oua 200 g. zahar 240 g. faina 200 g. gem

Bluebird

Bluebird Ingrediente: 6 cl. gin 3 cl. Triple Sec 3 cl. Blue Curecao

Red Headed Mexican

Red Headed Mexican Ingrediente: 3.7 cl tequila Jose Cuervo Clasico 11 cl apa carbogazoasa cu gust de lime

  • Pagina 1 din 1