flori in ghivece
Aquarius

Ingrediente:
6 cl whiskey
3 cl brandy de cirese
3 cl suc de afine...
Salata de sfecla

Ingrediente:
2 sfecle lungi
2-3 linguri ulei
2-3 linguri otet de vin...
Ducesa de Angouleme
Este un soi francez de toamna, destul de cultivat la noi in tara. Pomul este de vigoare mijlocie si rodeste in principal pe ramuri scurte...
Nectared 2
Este un soi de nectarine american, inclus in sortimentul nostru. Fructele sunt mijlocii, sferice, aproape simetrice, de culoare galbena-deschis...
Victoria
Soi de piersic. Fructele sunt mari, de forma sferica, usor turtite, de culoare gal-ben-pai si acoperite pe 3/4 din suprafata...
Hemingway Daiquiri

Ingrediente:
6 cl. rom
4,5 cl. suc lime, proaspat
4,5 cl. suc de grapefruit...
Supa de rosii cu carne

Ingrediente:
carne cu mult os de pui,
morcov,
patrunjel,
ceapa...
Varza a la Cluj

Ingrediente:
700g carne de porc
50g orez
1kg varza acra
Stapelia - Steaua serifului

Stapelia este o planta suculenta care provine din Africa de Sud si Namibia, si care include aproximativ 50 de specii.
Violeta Africana

Nume stiintific: saintpaulia ionantha
Bucurati-va de gladiole

Gladiola - cultivare si ingrijire
Varza in sos de rosii

1/2 varza,
2 rosii decojite,
3 lingurite susan,
3 lingurite seminte...
Combaterea durerilor de cap

Daca va doare capul des si nu stiti ce pastile sa mai luati va oferim cateva solutii simple si eficiente.
Vitamine pentru piele
Grãdina Botanicã "Alexandru Borza" a Universitãþii "Babeº-Bolyai" Cluj-Napoca
Grãdina Botanicã este o instituþie ce aparþine Universitãþii Babeº-Bolyai ºi a fost fondatã în 1920 de prof. Alexandru Borza. Se întinde pe o suprafaþã de peste 140.000 mp, solul sãu fiind adecvat pentru creºterea plantelor din toatã lumea. Colecþia sa constã în 10.000 de taxoni cultivaþi în sere sau în sectoarele exterioare ale grãdinii.
Paianjenul rosu al vitei
Tetranychus urticae sau Tetranychus altheae este raspindit in toate podgoriile din tara noastra. Ataca frunzele pe fata inferioara, unde tese un paienjenis fin...
Iepure cu masline
Ingrediente: 1 Kg de carne, 100 g ceapa, 100 ml de untdelemn