Demo magazin virtual Publicitate:

flori pentru interior

Marar in ghiveci

Marar in ghiveci Pentru ca vremea rece a venit ne putem gandi la plante aromatice proaspete si in acest timp. Astfel nu uitati de mararul din ghiveci !

Cercelus - Fuchsia

Cercelus - Fuchsia Ca planta de interior, fuchsia trebuie plasata langa o fereastra orientata spre est, vest sau sud, dar nu in lumina directa a soarelui. Vara, cand o puteti scoate afara...

Nu aveti incredere deplina in cremele de protectie solara!

Nu aveti incredere deplina in cremele de protectie solara! Oamenii de stiinta ne avertizeaza sa nu mai avem incredere deplina in cremele speciale de protectie solara - ele nu trebuie sa fie singurul nostru scut impotriva razelor solare...

Mirabell Gardens

Mirabell Gardens Daca vizitati Salzburg, nu ratati ocazia sa va plimbati prin Mirabell Gardens, considerata cea mai frumoasa gradina amenajata in stil baroc din Europa...

Fursecuri cu banane

Fursecuri cu banane Ingrediente: unt, zahar, oua, banane, faina, cuisoare, scortisoara, nuci si stafide

Strelitzia reginae

Strelitzia reginae Strelitzia reginae este una din cele mai cunoscute plante din intreaga lume. Forma unica a florilor e asemanatoare cu capul unei pasari...

Passiflora - o planta plina de istorie si simbolism

Passiflora - o planta plina de istorie si simbolism Numele de ''floarea pasiunii'' - ''flos passionis'', vine de la preotii spanioli sositi in sudul Americii in secolul al XVII-lea, si se refera clar la patimile lui Christos...

Conserva de zarzavat

Ingrediente: zarzavat. Preparare: Metoda presupune conservarea zarzavatului prin deshidratare

Dulceata de visine

Ingrediente: 1,3 kg fructe, 1 kg zahar, zeama de la o lamiie (50 ml) sau

Peltea de gutui

Ingrediente: 1 kg gutui, 1 kg zahar, 1 l zeama in care au fiert gutuile

Dulceata de caise

Ingrediente: 1 kg prune sau caise verzi, 1 kg zahar, 1/2 l apa, o lamiie

Dulceata de gutui

Ingrediente: 1 kg zahar, 600 g gutui cantarite, dupa ce au fost taiate sau rase

Dulceata de capsune

Ingrediente: 1 kg capsune, 1 kg zahar, 1/2 l apa, 30-50 ml zeama de lamiie