Demo magazin virtual Publicitate:

fructe bogate in fier

Halloween. Decoratiuni.

Halloween. Decoratiuni. Idei Decoratiuni. Amuzante sau sofisticate. Diva dovleac sau dovleci din rattan.

Ardei chilli, istorie si proprietati

Ardei chilli, istorie si proprietati Capsaicina, substanta care ofera iuteala ardeilor, impreuna cu alte substante, formeaza un anestezic foarte eficace. Acesta afecteaza doar celulele nervoase sensibile la durere si le opreste sa transmita semnale catre creier.

Strategii de aranjare a gradinii de vara

Strategii de aranjare a gradinii de vara Nu va limitati doar la plante cu flori, alegeti si ierburi aromatice.

Culoarea alimentelor

Culoarea alimentelor este indiciul unei anumite doze de elemente nutritive pe care acestea le contin. Oricine poate distinge sursele anumitor vitamine sau minerale daca se ghideaza dupa acest principiu.

Semanatul in rasadnita

Semanatul in rasadnita se poate face in randuri sau printr-o imprastiere cat mai uniforma.

Maioneza naturista

Maioneza naturista 2 galbenusuri crude, sare, lamaie, putin mustar, cateva linguri de ulei de masline

Aperitiv de gogosari cu branza de vaci

Aperitiv de gogosari cu branza de vaci 7 gogosari aproximativ 300 g branza vaci 200 g unt

Vitamina B1

Seleniul si efectele sale asupra sanatatii

Seleniul si efectele sale asupra sanatatii Importanta acestui oligoelement nu trebuie judecata dupa cantitatea zilnica recomandata. Pe masura ce comunitatea stiintifica observa actiunea seleniului, se constata formidabila sa importanta in realizarea functiilor vitale ale organismului.

Dieta Zen

Aceasta reteta reduce in acelasi timp si stresul acumulat la servici sau acasa si va ajuta sa scapati de kilogramele in plus.

Conserve pentru placinta

Ingrediente: Prune brumarii de toama, cirese sau visine, zahar (100 g la 1 kg fructe)

Spagheti cu costita

Ingrediente: spaghetti 400g, costita afumata 200g, unt 50g, rosii 50g, ceapa

Paste carbonara

Ingrediente: 300 g spageti, 200 g Kaizer, 2 oua, 1/2 cana de parmezan ras

Paste cu ton

Ingrediente: paste (la alegere), conserve de ton maruntit, unt, rosii decojite