Demo magazin virtual Publicitate:

galerii poze

Spagheti cu costita

Ingrediente: spaghetti 400g, costita afumata 200g, unt 50g, rosii 50g, ceapa

Spagheti cu spanac

Ingrediente: 100 g spagheti, 200 g spanac fiert, 200 g bacon, 100 g smantana

Paste cu ciuperci (2)

Ingrediente: 1 punga de paste, 1 cutie ciuperci, 2 cepe, 150 grame smantana

Paste cu ciuperci (1)

Ingrediente: 2 pungi paste, 2 cutii ciuperci, 2 linguri paste de tomate, piper

Paste cu cartofi

Ingrediente: 4 cartofi, 2 cepe mijlocii, 2 morcovi, 1 ardei, 2 rosii, masline, sare

Ciorba de salata

Ingrediente: 4-5 capatini de salata, 1/2 l bors, zer acru de la brinza

Macaroane cu parizer

Ingrediente: macaroane 500 g, morcovi 250 g, telina 200 g, mazare (conserva) 300 g

Ingrijirea vitei de vie in primul an de la plantare

Ingrijirea vitei de vie in primul an de la plantare Vita de vie plantata pe langa casa poate fi pe tulpini joase sau pe tulpini semiinalte si inalte. Vita de vie condusa clasic, adica pe tulpini joase (reduse la simpla buturuga) se cultiva in zonele unde temperaturile din timpul iernii scad sub...

Van

Van Polinator: da, are nevoie Expunere: plin soare Tip: cires de dimensiuni standard Perioada de inflorire: la sfarsitul lunii aprilie Caracteristici: gust dulce...

Salata de banane

Salata de banane Ingrediente: 3 banane, 2 linguri zahar pudra, zeama...

Selectarea plantelor perene

Selectarea plantelor perene Termenul "peren" este folosit in mod obisnuit de gradinari pentru a desemna plantele erbacee cu flori care cresc si infloresc mai multi ani - plante perene. Unele plante perene traiesc mai putin, numai 3-4 ani.

Dypsis lutescens

Dypsis lutescens Denumire obisnuita: Areca. Denumiri alternative: Chrysalidocarpus lutescens, Chrysalidocarpus baronii var. littoralis, Chrysalidocarpus glaucescens. Familie: Arecaceae. Origine: Madagasar

Compot de portocale si afine

Compot de portocale si afine Ingrediente: 3/4 cana apa 1 portocala mare...

Lamaia

Lamaia Desi rareori sunt mancate separat, lamaile au un rol foarte important in aroma multor preparate alimentare... cu siguranta ati mancat peste cu lamaie, v-ati baut ceaiul cu o felie de lamaie, sau ati adaugat in aluatul de prajitura coaja rasa de lamaie.

  • Pagina 1 din 2
  • 2