Demo magazin virtual Publicitate:

gem piersici

Macesele, un izvor de vitamine

Macesele, un izvor de vitamine Macesul (Rosa canina) este o specie din genul Rosa, inrudit cu trandafirul. Creste sub forma unei tufe de mari dimensiuni in poienile padurilor de la campie si dealuri, la liziera acestora sau pe campuri si pasuni, in apropierea palcurilor de copaci.

Lemnul viitorului vine din Asia

Lemnul viitorului vine din Asia Protectia mediului a intrat din ce in ce mai mult in atentia guvernelor din intreaga lume care cauta, astazi, resurse de energie verzi, materiale ecologice, reciclabile si materii prime provenite din surse regenerabile.

Yellow fever

Yellow fever Ingrediente: 4 cl vodka 2 cl galliano 6 cl suc de ananas 5 picaturi suc de lamaie...

Zarina

Zarina Ingrediente: 3 cl vodka 2 cl brandy de caise 2 bl vermouth...

Salata de ardei in trei culori

Salata de ardei in trei culori 1 ardei rosu, 1 ardei verde, 1 ardei galben...

Supa crema

Supa crema 3/4 litru de apa sau lapte, 1 ceapa tocata, putin usturoi (tocat...

Alimentatia naturista, o speranta pentru oricine

Alimentatia naturista, o speranta pentru oricine Alimentatia naturista ne poate ajuta sa avem o viata mai sanatoasa si sa ne simtim mai bine.

Trandafirii tarzii

Este un soi mai vechi introdus n cultura. Pomul este viguros, cu coroana globuloasa. Fructele sunt mijlocii, sferice, asimetrice...

Plantele exotice se impun greu in afaceri

Plantele exotice se impun greu in afaceri Un tanar gorjean are o preocupare mai rar intalnita, aceea de a cultiva plante ornamentale si exotice. El si-a dezvoltat, astfel, o afacere cu o investitie minima si profit asigurat.

  • Pagina 1 din 1