Demo magazin virtual Publicitate:

ghiveci udare

Dulceata de struguri

Ingrediente: 1 kg struguri, cintariti dupa ce au fost curatati de coaja si seminte

Cretesc rosu

Este un soi de mar de iarna autohton, originar din regiunea I pomicola (Muscel, Curtea de Arges. Targoviste. Ramnicu-Valcea). Pomii...

Madras

Madras Ingrediente: 6 cl. vodka 4,5 cl. suc de afine 4,5 cl. suc de portocala...

Passe Crassane

Soi de iarna. Pomul este de vigoare slaba si rodeste in special pe ramuri scurte. Fructele sunt mari sau foarte mari, invers ovoide...

Contesa de Paris

Este un soi francez de iarna destul de raspandit la noi in tara. Pomul destul de viguros, rodeste in principal pe ramuri scurte...

Cure (Para popeasca)

Este un soi francez de iarna, vechi, foarte raspandit la noi. Pomul este viguros, cu coroana rasfirata. Fructele sunt mari, piriform alungite...

Independence

Soi de nectarine. Fructele sunt mijlocii, sferice, usoi alungite. Culoarea galbena-portocalie, este acoperita complet sau aproape...

Persea gratissima

Persea gratissima Plantele prezinta frunze lungi de 20-30 de cm, verzi, mate, usor ondulate. Cultivata ca planta de apartament, nu infloreste. Avocado necesita lumina, plantele suporta razele directe ale soarelui, cu exceptia orelor de pranz din timpul verii. Se dezvolta bine intr-un amestec de pamant , compus din mranita si pamant de gradina. Plantele suporta destul de bine aerul uscat dintr-o incapere racoroasa. Vara necesita udare frecventa si pulverizare cu apa a frunzelor.

Fructe exotice: mangostan

Fructe exotice: mangostan Mangostan este considerat un fruct avand toate calitatile posibile, gust, miros, bogat in nutrienti si antioxidanti. Pretuit si cautat fruct tropical, este originar din zonele sud-estice ale Asiei.

Conserva de zarzavat

Ingrediente: zarzavat. Preparare: Metoda presupune conservarea zarzavatului prin deshidratare

Conserva de spanac

Ingrediente: spanac, aspirina. Preparare: Spanacul se spala bine. Frunzele

Conservarea tarhonului

Ingrediente: tarhon, otet de 9 grade. Preparare: Se poate usca ca si

Dulceata de visine

Ingrediente: 1,3 kg fructe, 1 kg zahar, zeama de la o lamiie (50 ml) sau

Dulceata din coaja de portocale

Ingrediente: 30-40 ml zeama de lamiie sau 50-100 g glucoza, 1/2 kg zahar

Dulceata de coacaze

Ingrediente: 1 kg zahar, 1 kg coacaze rosii sau albe, 30-50 ml zeama de lamiie

Dulceata de fragi

Ingrediente: 1 kg fructe (fragi, zmeura, mure), 1 kg zahar, o lamiie

Coltunasi cu branza

Ingrediente: Aluat: 2 oua mari, 150 g faina, 50 g gris, 30 ml ulei. Umplutura