Demo magazin virtual Publicitate:

gogosari in otet sterilizati

Putregaiul cenusiu al strugurilor

Boala este provocata de ciuperca Botrytis fuckeliana si poate ataca frunzele, lastarii tineri, dar cel mai frecvent si mai puternic boabele mature...

Fainarea vitei de vie

Boala este produsa de ciuperca Uncinula necator cu forma conidiana Oidium tuckeri, afectind toate organele verzi ale vitei de vie : frunze, lastari, flori...

Lucrari de ingrijire aplicate viilor intrate pe rod

Lucrari de ingrijire aplicate viilor intrate pe rod Una dintre primele lucrari ce se executa in primavara, dupa dezgropat, este controlul viabilitatii ochilor cu care ocazie se constata pierderile de ochi din cauza gerului din cursul iernii sau prin clocire, in cazul intirzierii dezgropatului in...

Roniamer 2

Soi de nectarine creat la noi in iara si introdus in cultura. Fructele sunt mijlocii, sferice, usor asimetrice. Pielita este galben-portocalie...

Despre plantele carnivore

V-ati intrebat vreodata de ce sunt atat de putine plante carnivore, in comparatie cu restul vegetatiei - raportul este cam de 1 la 1000, sau chiar mai putin. In ceea ce urmeaza vom trata acest aspect si, in general, despre plantele carnivore.

12 iunie - Targ de finantari pentru agricultura, in iunie la CCIR

12 iunie - Targ de finantari pentru agricultura, in iunie la CCIR

Gradina culturala, eveniment organizat pe 13 mai la Bucuresti

Gradina culturala, eveniment organizat pe 13 mai la Bucuresti Pe 13 mai, cultura vine in Gradina Botanica din Bucuresti. Teatru, informare si expozitie de fotografii sunt coordonatele pe care ni le-au pregatit organizatorii pentru acest eveniment

Narcissus cyclamenus

Narcissus cyclamenus Denumire populara: narcisa cyclamenus. Familie: Amaryllidaceae. Narcissus cyclamineus are cate o floare pe fiecare tulpina, intoarsa la un unghi perfect, cu petalele intoarse in partea opusa corolei (se aseamana cu cyclamenul...

Tomatillo

Tomatillo Din aceeasi familie cu rosia, ramane in topul popularitatii in special in Mexic, fiind exportat in intreaga lume, foarte apreciat de cei care prefera arta culinara mexicana sau pur si simplu un gust mai aparte.