Demo magazin virtual Publicitate:

gradinarit legume

Viermele merelor

Denumire stiintifica: Cydia pomonella. Ataca fructele de mar si mai putin pe cele de par, gutui, cais, piersic si nuc. Fructele atacate prezinta gauri pline cu resturi de hrana si materii fecale ale daunatorului. Aceste fructe raman pipernicite...

Sfaturi utile pentru conservarea fructelor

Sfaturi utile pentru conservarea fructelor Aceste sfaturi va vor ajuta atunci cand doriti sa conservati diverse fructe.

Clubul de Turism Ecologic Montan Lotru Voineasa

Scopul organizatiei este punerea in practica a proiectelor de educatie ecologica, monitorizarea protectiei mediului

Dulceata de gutui

Ingrediente: 1 kg zahar, 600 g gutui cantarite, dupa ce au fost taiate sau rase

Wagener premiat

Pomul este de vigoare slaba, rodeste pe ramuri scurte. Fructele foarte variate ca marime chiar pe acelasi pom, au forma turtita...

Rivers timpuriu

Este un soi de prun englez, cultivat pentru faptul ca rodeste timpuriu. Pomul este de vigoare mijlocie si rodeste pe ramuri mijlocii...

Hoya kerrii - sau cand natura serbeaza Valentine's Day

Hoya kerrii - sau cand natura serbeaza Valentine's Day Planta de interior prin excelenta, hoya kerrii este cultivata atat pentru florile ce apar sub forma de stelute mici cu aspect de ceara, cat si pentru frunzele persistente, coriacee, deosebit de decorative, ce au forma de inima.

Rapini

Rapini Foarte popular in ultimii ani in bucataria italiana si asiatica, seamana cu broccoli, cu mici buchete de muguri si frunze cu margine zimtata. Este bogat in calciu si fier.

Fals sau adevarat despre ardeiul iute

Fals sau adevarat despre ardeiul iute Puteti sa va testati cunostiintele in materie de dieta raspunzand la urmatoarele intrebari. Subiectul ales este ardeiul iute, fie ca este rosu, verde sau galben.

Prepararea compreselor din plante

Prepararea compreselor din plante Aceste comprese naturale si va pot fi de folos in diverse afectiuni.

Alimentatie in functie de grupele sangvine

Grupele sanguine sunt fundamentale in logica suprema a naturii, urmand un traseu neintrerupt de la inceputurile omenirii pana in prezent.

Culoarea alimentelor

Culoarea alimentelor este indiciul unei anumite doze de elemente nutritive pe care acestea le contin. Oricine poate distinge sursele anumitor vitamine sau minerale daca se ghideaza dupa acest principiu.