Demo magazin virtual Publicitate:

hipertensiune tratament

Cura cu oua de prepelita

Ouale se administreaza dimineata, in loc de cafea (la care trebuie sa renuntati in timpul tratamentului, pentru acel moment al zilei), inainte de micul dejun.

Zinc

Antracnoza vitei de vie

Boala este produsa de ciuperca Gleosporium ampelophagum. Sint atacate toate organele aeriene ale vitei de vie, in special primavara sau la inceputul toamnei...

Indicatii multiple pentru FENICUL

Indicatii multiple pentru FENICUL Proprietatile diuretice si detoxifiante si utilizarea lui in bucatarie. Ulei de fenicul - recomandari.

Silvoterapia

Silvoterapia Silvoterapia este o metoda terapeutica care previne si vindeca bolile cu ajutorul arborilor. Aceasta metoda este utilizata inca din antichitate dar a fost recunoscuta ca metoda stiintifica abia in anul 1927...

Cocktailul Abbey

Cocktailul Abbey

Tratamentul cu echinacea (Echinacea purpurea)

Tratamentul cu echinacea (Echinacea purpurea) Dozele repetate de echinacea sporesc imunitatea organismului dumneavoastra la marea majoritate a bolilor infectioase, pornind de la cele respiratorii si pana la cistite, anexite etc.

Proprietatile fructelor si legumelor

Proprietatile fructelor si legumelor Fructele si zarzavaturile au valori nutritive si calorice cunoscute de toti . Este bine de stiut, ca sub raport caloric, de exemplu, 100 de grame de struguri de buna calitate echivaleaza cu o cantitate similara de carne slaba de vaca sau de peste. In acelasi timp, merita sa stiti ca banalul cartof se constituie in materia prima a celei de-a doua paini a spetei umane.

Sucul de sfecla rosie

Sucul de sfecla rosie Terapeutul austriac Rudolf Breuss considera sucul de sfecla rosie drept unul din cele mai puternice remedii in tratarea cancerului si a leucemiei.

Proprieteti ale legumelor si fructelor

Proprieteti ale legumelor si fructelor Pe langa faptul ca sunt foarte hranitoare si sanatoase, legumele si fructele au o serie de proprietati care nu sunt cunoscute de toti.

Plante aromatice

Plante aromatice Se mai pot numi mirodeniile lumii europene, sunt ieftine si la indemana oricarei gospodine. Cresc fara pretentii in gradina si ghivece; cu doua-trei pliculete de seminte aveti verdeturi proaspete tot anul. Iar unele dintre ele se inscriu si in categoria plantelor medicinale, fiind folosite si in medicina naturista.

Mierea si sanatatea

Mierea, indulcitorul natural, este redescoperita sub forma unei noi surse de energie, care ofera si o combinatie unica de beneficii nutritionale.

Cafeaua, un risc pentru sanatate?

Cafeaua, un risc pentru sanatate? Cafeaua turceasca, expresso, frappe sau capuccino, fie si o cafeluta la filtru, toate sunt irezistibile pentru majoritatea dintre noi.

Regimul supei pentru o saptamana

Avantajul regimului supei rezida din calitatile sale nutritionale (este un fel de mancare foarte bogat in vitamine si minerale) si din durata sa scurta: niciodata mai mult de 7 zile (pentru a pierde intre 4 si 6 kilograme).

Culoarea alimentelor

Culoarea alimentelor este indiciul unei anumite doze de elemente nutritive pe care acestea le contin. Oricine poate distinge sursele anumitor vitamine sau minerale daca se ghideaza dupa acest principiu.

Salata picanta

Salata picanta 1/2 conopida taiata in felii mici, 1 lingura sana, 1 lingura ulei de masline...

  • Pagina 1 din 3
  • 2
  • 3