Demo magazin virtual Publicitate:

hipertensiunea la varsta de 35 de ani

Rubarba - Rheum rhabarbarum

Rubarba - Rheum rhabarbarum Rubarba sau revent, pe numele ei stiintific Rheum rhabarbarum sau Rheum officinale, este de fapt o leguma folosita in preparatele culinare si in medicina...

Retete de ceaiuri naturiste

Retete de ceaiuri naturiste Aceste ceaiuri sunt extrem de folositoare organismului uman.

Inlocuirea alimentelor concentrate si hipercalorice

Inlocuirea alimentelor concentrate si hipercalorice Sucurile de fructe si legume avand valoare energetica redusa, pot inlocui alimentele concentrate si hipercalorice, reducand astfel substantial nivelul energetic al ratiei alimentare, fara a diminua insa volumul mesei.

Aranjamente de Craciun

Aranjamente de Craciun Poti pune acest aranjament pe masa de Craciun. Pune pamant intr-un bol, infige apoi crengute de brad si impodobeste-le.

Cum hranim copiii?

Cum hranim copiii? Alimentatia copiilor trebuie atent supravegheata. Trebuie sa-i hranim cu cat mai multe cruditati pentru a fi sanatosi.

Fructele, legumele si rolul lor in imbunatatirea vederii

Fructele, legumele si rolul lor in imbunatatirea vederii Consumarea unei cantitati mari de fructe si legume ajuta la mentinerea ochilor in stare buna de functionare...

Grdina Botanic a Palatului Copiilor, Tulcea

Grdina Botanic din Tulcea este un cadru adecvat pentru experiment, cercetare i protecia speciilor rare din flora spontan a Dobrogei. Din toate timpurile, viaa omului a fost condiionat de cea a plantelor, contactul cu plantele determinnd omul s le cunoasc tainele i s mbine ct mai armonios utilul cu frumosul.

Dulceata de nuci verzi

Ingrediente: 1 1/2 kg nuci verzi (250-300 buc) cu simburii neformati, 1 kg zahar

Ciuperci umplute

Ingrediente: 8 ciuperci mari, 2 oua, 2 linguri unt, 1 ceapa, 1 piept pui

Ardei grasi cu rosii

Ingrediente: 0,5 kg ardei, 1kg rosii, 2 cepe medii, ulei, faina, sare, 1-2 oua

Ardei copti cu sos

Ingrediente: 1 kg ardei grasi; sos alb: 80 g unt sau margarina, 60 g faina