Demo magazin virtual Publicitate:

infectii renale

Vitamine si minerale in fructe si legume

Vitamine si minerale in fructe si legume In compozitia fructelor si legumelor intra in primul rand apa, si anume, in proportie de 80-90%. Bogat reprezentate sunt si glucidele si levuloza, care sunt foarte folositoare pentru organismul uman.

Zinc

Floarea miresei - Gypsophila elegans

Floarea miresei - Gypsophila elegans Gypsophila elegans, pe numele ei popular floarea miresei, face parte din familia Caryophyllaceae si este originara din Europa, Asia si Africa de Nord. Este cunoscuta de toata lumea, fiind mai mereu intalnita in buchetele mireselor - cum ii zice si numele - dar si in aranjamentele obisnuite, pentru ca aceasta, cu floricelele ei mici si albe, pare o dantela fina care contrasteaza frumos cu celelalte flori mai mari.

Gradinile palatului Schonbrunn

Gradinile palatului Schonbrunn ...sunt cele mai faimoase gradini din Viena. Impreuna cu gradina, adapost pentru prima gradina zoologica din lume (1792), Schonbrunn este un complex reprezentativ pentru arhitectura baroca.

Cura cu suc de orz verde

Cura cu suc de orz verde Cura cu suc de orz verde se consuma de 3 ori pe zi, cate 50 ml pe zi. Comparativ cu multe alte plante, orzul verde contine: - de peste 250 de ori mai multa vitamina A decat in salata verde; - de peste 25 de ori mai mult potasiu decat contin bananele; - de peste 11 ori mai mult calciu decat in lapte; - de peste 11 ori mai mult fier decat in telina; - de peste 7 ori mai multa vitamina C decat portocalele; - de peste 10 ori mai multa vitamina B1 decat in spanac; - de peste 23 de ori mai multa biotina decat contine laptele;

Retete de ceaiuri naturiste

Retete de ceaiuri naturiste Aceste ceaiuri sunt extrem de folositoare organismului uman.

Sucul de ceapa

Sucul de ceapa Sucul de ceapa este atat de puternic, incat nu poate fi consumat decat in doze mici (maximum 50 ml pe zi) si in combinatie cu miere sau cu alte sucuri, ca de exemplu cel de morcov.

Cafeaua, un risc pentru sanatate?

Cafeaua, un risc pentru sanatate? Cafeaua turceasca, expresso, frappe sau capuccino, fie si o cafeluta la filtru, toate sunt irezistibile pentru majoritatea dintre noi.

Culoarea alimentelor

Culoarea alimentelor este indiciul unei anumite doze de elemente nutritive pe care acestea le contin. Oricine poate distinge sursele anumitor vitamine sau minerale daca se ghideaza dupa acest principiu.

Gulii umplute

Gulii umplute Acest fel de mancare este foarte gustos si extrem de sanatos pentru cei care au probleme cu stomacul.

Cura cu oua de prepelita

Ouale se administreaza dimineata, in loc de cafea (la care trebuie sa renuntati in timpul tratamentului, pentru acel moment al zilei), inainte de micul dejun.

Salata de ceapa si ridichi

Salata de ceapa si ridichi 4 cepe taiate solzi 10 ridichi de luna, rase 2-3 fire de ceapa verde

Semanatul in rasadnita

Semanatul in rasadnita se poate face in randuri sau printr-o imprastiere cat mai uniforma.

Pamantul si fertilizarea plantelor

Pamantul pentru flori se gaseste aproape in toate locurile, de la florarii pana la supermarket-uri, insa nu trebuie sa alegeti la intamplare pamantul.

Ghiveciul si transplantarea plantelor cumparate

Ghiveciul si transplantarea plantelor cumparate Plantele cumparate de la florarii sunt mult mai sensibile o data ajunse in casa dumneavoastra. De aceea este necesar sa le ingrijiti cu multa atentie pentru a va bucura vreme indelungata de acestea.

Vitamina E

Uleiurile vegetale bogate in acizi grasi nesaturati: soia, porumb, floareasoarelui, fructele oleaginoase - arahide, seminte de floarea-soarelui etc., germenii de cereale, legumele verzi, spanacul, in special, si rosiile reprezinta principalele surse alimentare de vitamina E

Vitamina B12

Vitamina B12 se gaseste doar in alimentele de origine animala: carne - mai ales in ficat, lapte, produse lactate, oua, precum si in fructele de mare: crabi, stridii, scoici

  • Pagina 1 din 2
  • 2