Demo magazin virtual Publicitate:

ingalbenirea frunzelor

Iepure cu masline

Ingrediente: 1 Kg de carne, 100 g ceapa, 100 ml de untdelemn

Flamingo

Flamingo Denumire stiintifica: Anthurium Andraeanum

Ghivece originale, la indemana oricui

Ghivece originale, la indemana oricui Adunati materialele necesare si fiti gata de un weekend in care sa dati drumul fanteziei pentru a crea ghivece de flori asa cum nu mai are nimeni...

Proprietatile fructelor si legumelor

Proprietatile fructelor si legumelor Fructele si zarzavaturile au valori nutritive si calorice cunoscute de toti . Este bine de stiut, ca sub raport caloric, de exemplu, 100 de grame de struguri de buna calitate echivaleaza cu o cantitate similara de carne slaba de vaca sau de peste. In acelasi timp, merita sa stiti ca banalul cartof se constituie in materia prima a celei de-a doua paini a spetei umane.

Gradina Exbury din Marea Britanie

Gradina Exbury din Marea Britanie Omul a carui viziune si munca a creat Exbury Gardens a fost Lionel Nathan de Rothschild; el si-a dedicat timpul si resursele financiare pentru a crea o gradina care avea sa ajunga una din cele mai frumoase zone impadurite din tara.

Mana vitei de vie

Boala este produsa de o ciuperca, Plasmopara viticola. Ea ataca toate organele verzi ale plantei: frunze, lastari, inflorescente, boabe, circei si chiar muguri...

Conserva de conopida

Ingrediente: conopida, sare, apa, suc de rosii, telina, patrunjel, aspirina

Compot de cirese

Ingrediente: 3 kg visine sau cirese sau combinate intre ele, 1 kg zahar

Carne de vanat in aspic

Ingrediente: carne de vinat, aspic. Preparare: Aspicul se va prepara

Supa de rosii (2)

Ingrediente: Carne cu mult os de pui (cca 300 g), de vaca sau vitel, morcov

Ciorba de tarhon

Ingrediente: Maruntaie de pasare , sau piept de vita, morcov

Ciorba de sfecla

Ingrediente: 1/2 sfecla, morcov, patrunjel, ceapa, un cartof