7 pasi pentru o expunere maxima a produselor tale! Publicitate:

ingrasaminte chimiceindex.php

Wagener premiat

Pomul este de vigoare slaba, rodeste pe ramuri scurte. Fructele foarte variate ca marime chiar pe acelasi pom, au forma turtita...

Spuma de caise

Ingrediente 3 albusuri, 150 g marmelada de caise, 150 g zahar tos

Clatite cu germeni de grau

Clatite cu germeni de grau Germenii de grau ofera un supliment de fier, zinc, dar si gust placut prajiturilor.

Marar in ghiveci

Marar in ghiveci Pentru ca vremea rece a venit ne putem gandi la plante aromatice proaspete si in acest timp. Astfel nu uitati de mararul din ghiveci !

Ghivece originale, la indemana oricui

Ghivece originale, la indemana oricui Adunati materialele necesare si fiti gata de un weekend in care sa dati drumul fanteziei pentru a crea ghivece de flori asa cum nu mai are nimeni...

Firefly

Firefly Ingrediente: 6 cl vodka 11 cl suc de grapefruit 3 cl grenadine...

Coji de portocale confiate

Ingrediente: 700 g coji de portocale, 1 kg zahar si 300 g glucoza sau

Friptura la gratar

Ingrediente: muschi din carnea dorita (porc, vita, vitel saui miel), ulei

Crema de banane

Ingrediente: 2-3 banane bine coapte (cca 300 g ), 50 g zahar, o lingura

Spirale cu ciuperci

Ingrediente: spirale - 400 g, ciuperci 200 g, cascaval ras 40 g, smantana 4 linguri

Ciorba de fasole boabe

Ingrediente: 150-200 fasole boabe, morcov, patrunjel, o ceapa

Ciorba de dovlecei

Ingrediente: Maruntaiele si partea din spate de la un pui, sau carne de vitel

Condimentele

Condimentele Condimentele sunt substante picante de origine minerala, vegetala, animala sau sinteza, care adaugate unor produse alimentare sau preparate alimentare dau un gust sau o aroma specifica. Aroma si gustul sunt date de uleiurile eterice si...

Chec cu nuci

Chec cu nuci Ingrediente: 160 g zahar 100 g margarina 3 oua 150 ml lapte...

Rapan (la par)

(Venturia pyrina) Pe fructe, in dreptul petelor pafenii care exista pe suprafata, coaja este puternic ingrosata, crapata si deformata...

Putregaiul cenusiu

(Botrytis vinerea) Ca urmare a bolii, constatam o inmuiere a tesuturilor, care se acopera cu un mucegai-cenusiu. Apar pete brune...

Gargarita bobocilor de mar

(Anffionoiiius pomoruni) Adultul ierneaza in crapaturile scoartei pomilor. Se hranesc suplimentar cu muguri pe care-i...

  • Pagina 1 din 3
  • 2
  • 3