ingrasaminte chimiceindex.php
Wagener premiat
Pomul este de vigoare slaba, rodeste pe ramuri scurte. Fructele foarte variate ca marime chiar pe acelasi pom, au forma turtita...
Spuma de caise
Ingrediente 3 albusuri, 150 g marmelada de caise, 150 g zahar tos…
Clatite cu germeni de grau

Germenii de grau ofera un supliment de fier, zinc, dar si gust placut prajiturilor.
Marar in ghiveci

Pentru ca vremea rece a venit ne putem gandi la plante aromatice proaspete si in acest timp. Astfel nu uitati de mararul din ghiveci !
Ghivece originale, la indemana oricui

Adunati materialele necesare si fiti gata de un weekend in care sa dati drumul fanteziei pentru a crea ghivece de flori asa cum nu mai are nimeni...
Firefly

Ingrediente:
6 cl vodka
11 cl suc de grapefruit
3 cl grenadine...
Coji de portocale confiate
Ingrediente: 700 g coji de portocale, 1 kg zahar si 300 g glucoza sau…
Friptura la gratar
Ingrediente: muschi din carnea dorita (porc, vita, vitel saui miel), ulei…
Crema de banane
Ingrediente: 2-3 banane bine coapte (cca 300 g ), 50 g zahar, o lingura…
Spirale cu ciuperci
Ingrediente: spirale - 400 g, ciuperci 200 g, cascaval ras 40 g, smantana 4 linguri
Ciorba de fasole boabe
Ingrediente: 150-200 fasole boabe, morcov, patrunjel, o ceapa
Ciorba de dovlecei
Ingrediente: Maruntaiele si partea din spate de la un pui, sau carne de vitel
Condimentele

Condimentele sunt substante picante de origine minerala, vegetala, animala sau sinteza, care adaugate unor produse alimentare sau preparate alimentare dau un gust sau o aroma specifica. Aroma si gustul sunt date de uleiurile eterice si...
Chec cu nuci

Ingrediente:
160 g zahar
100 g margarina
3 oua
150 ml lapte...
Rapan (la par)
(Venturia pyrina) Pe fructe, in dreptul petelor pafenii care exista pe suprafata, coaja este puternic ingrosata, crapata si deformata...
Putregaiul cenusiu
(Botrytis vinerea) Ca urmare a bolii, constatam o inmuiere a tesuturilor, care se acopera cu un mucegai-cenusiu. Apar pete brune...
Gargarita bobocilor de mar
(Anffionoiiius pomoruni) Adultul ierneaza in crapaturile scoartei pomilor. Se hranesc suplimentar cu muguri pe care-i...