ingrasaminte pentru vie
Firefly

Ingrediente:
6 cl vodka
11 cl suc de grapefruit
3 cl grenadine...
Putregaiul cenusiu
(Botrytis vinerea) Ca urmare a bolii, constatam o inmuiere a tesuturilor, care se acopera cu un mucegai-cenusiu. Apar pete brune...
Ciorba de dovlecei
Ingrediente: Maruntaiele si partea din spate de la un pui, sau carne de vitel
Ciorba de fasole boabe
Ingrediente: 150-200 fasole boabe, morcov, patrunjel, o ceapa
Fructe glasate

Acum va puteti bucura de gustul delicios al fructelor glasate la dumneavoastra acasa.
Cirese confiate
Ingrediente: 1 kg cirese (curatate de simburi) cu pulpa mai tare, 1 kg zahar...
Snitel vienez (in pesmet)
Ingrediente: carne de orice animal, piper, oua, sare, pesmet, ulei…
Friptura de porc
Ingrediente: carne de porc, ulei sau untdelemn, piper, sare, usturoi, cimbru…
Spuma de caise
Ingrediente 3 albusuri, 150 g marmelada de caise, 150 g zahar tos…
Crema de banane
Ingrediente: 2-3 banane bine coapte (cca 300 g ), 50 g zahar, o lingura…
Wagener premiat
Pomul este de vigoare slaba, rodeste pe ramuri scurte. Fructele foarte variate ca marime chiar pe acelasi pom, au forma turtita...
Rudbeckia - bulgari de soare

Pentru ca sunt atat varietati anuale cat si perene, conditiile de cultivare difera. Cele anuale, hibrizi obtinuti din specia R.hirta, se seamana in martie in rasadnite calde si se planteaza in gradina in luna mai. Varietatile perene formeaza tufe noi primavara.
Plante de apartament - Rodiu pitic

O fereastra foarte insorita reprezinta locul ideal pentru ghiveciul rodiului pitic pe tot parcursul anului. Tunderea plantei, primavara dupa ultimul ger sau toamna tarziu, asigura o buna ramificare si implicit o multitudine de flori.
Clatite cu germeni de grau

Germenii de grau ofera un supliment de fier, zinc, dar si gust placut prajiturilor.