inmultirea florilor
Pretutindeni ferestre multicolore

Inca mai putem profita de frumusetea plantelor curgatoare la ferestrele noastre
Clubul de Ecologie si Turism Montan Albamont

Scopul Clubului de Ecologie si Turism Montan Albamont este dezvoltarea durabila a comunitatilor din zonele montane si adiacente acestora
Crema de banane
Ingrediente: 2-3 banane bine coapte (cca 300 g ), 50 g zahar, o lingura…
Spirale cu ciuperci
Ingrediente: spirale - 400 g, ciuperci 200 g, cascaval ras 40 g, smantana 4 linguri
Varza a la Cluj

Ingrediente:
700g carne de porc
50g orez
1kg varza acra
Streptocarpella - un streptocarpus aparte

O planta mai putin obisnuita si o minune la fereastra dumneavoastra! In anumite conditii poate inflori pe tot parcursul anului.
Gradina formala si gradina informala

Moda in domeniul gradinilor este la fel de schimbatoare ca si cea vestimentara, in fiecare an observandu-se diverse influente. Indiferent de tendinte exista doua stiluri de baza in design-ul gradinilor si anume stilul formal sau gradina frantuzeasca si stilul informal sau gradina englezeasca.
Prajitura cu mere americana

Ingrediente: faina, zahar, margarina, nuci pisate, scortisoara, bicarbonat, sare, smantana, esenta de vanilie, ou, mere taiate bucatele...
Ghivece originale, la indemana oricui

Adunati materialele necesare si fiti gata de un weekend in care sa dati drumul fanteziei pentru a crea ghivece de flori asa cum nu mai are nimeni...
Clubkinanika

Ingrediente:
3 cl vodka
3 cl suc de ananas
3 capsuni proaspete...
Grãdina Botanicã "Alexandru Borza" a Universitãþii "Babeº-Bolyai" Cluj-Napoca
Grãdina Botanicã este o instituþie ce aparþine Universitãþii Babeº-Bolyai ºi a fost fondatã în 1920 de prof. Alexandru Borza. Se întinde pe o suprafaþã de peste 140.000 mp, solul sãu fiind adecvat pentru creºterea plantelor din toatã lumea. Colecþia sa constã în 10.000 de taxoni cultivaþi în sere sau în sectoarele exterioare ale grãdinii.
Dulceata de capsune
Ingrediente: 1 kg capsune, 1 kg zahar, 1/2 l apa, 30-50 ml zeama de lamiie…
Spirale cu picante
Ingrediente: spirale 400 g, vin alb sec 1/2, usturoi 2 catei, bulion de rosii 2 linguri