Demo magazin virtual Publicitate:

insamantare gazon

Renclod Althan

Pomul este destul de viguros si rodeste pe buchete de mai si ramuri mijlocii. Fructele sunt mari sau foarte mari, sferice, putin turtite la capete...

Dulceata de gogonele

Ingrediente: 1 kg patlagele verzi, 3-4 picaturi colorant verde vegetal

Clatite cu branza de vaci

Ingrediente: 1/4 kg branza de vaci, 1 ou, 1 lingura cu varf de zahar

Orhideea, potrivita pentru orice situatie

Orhideea, potrivita pentru orice situatie Cadoul ideal - In aceasta ipostaza orhideea exceleaza prin rafinamentul sau. In lume se gasesc peste 100.000 de hibrizi, asa ca este usor sa alegeti o floare unica, durabila, potrivita pentru orice ocazie.

Rum Runner's Ruby Red

Rum Runner's Ruby Red Ingrediente: 9 cl whisky 15-18 cl suc de grapefruit rosu apa tonica

Marar in ghiveci

Marar in ghiveci Pentru ca vremea rece a venit ne putem gandi la plante aromatice proaspete si in acest timp. Astfel nu uitati de mararul din ghiveci !

Grdina Botanic "Alexandru Borza" a Universitii "Babe-Bolyai" Cluj-Napoca

Grdina Botanic este o instituie ce aparine Universitii Babe-Bolyai i a fost fondat n 1920 de prof. Alexandru Borza. Se ntinde pe o suprafa de peste 140.000 mp, solul su fiind adecvat pentru creterea plantelor din toat lumea. Colecia sa const n 10.000 de taxoni cultivai n sere sau n sectoarele exterioare ale grdinii.

Erinoza vitei de vie

Erinoza vitei de vie sau basicarea este o consecinta a atacului produs de un paianjen microscopic Eriophyes vitis. Primavara, paianjenii ies din locurile de...

Taierea vitei de vie pe tulpina joasa

Taierea vitei de vie pe tulpina joasa In anul al II-lea dupa plantare, in primavara, se taie la 2 cepi a 2-3 ochi, sau la un singur cep - in cazul vitelor mai putin viguroase. In anul al III-lea de la plantare se rezerva pe butuc, din coardele...

Gogosari cu varza alba

Ingrediente: 1 sau 1,5 kg ardei grasi mai mici (20-25 bucati la 1 kg)

Conserva de spanac

Ingrediente: spanac, aspirina. Preparare: Spanacul se spala bine. Frunzele

Peltea de gutui

Ingrediente: 1 kg gutui, 1 kg zahar, 1 l zeama in care au fiert gutuile

Dulceata de prune coapte

Ingrediente: 1 kg zahar, 1 kg prune curatate de coaja si simburi

Dulceata de caise

Ingrediente: 1 kg prune sau caise verzi, 1 kg zahar, 1/2 l apa, o lamiie

Dulceata de gutui

Ingrediente: 1 kg zahar, 600 g gutui cantarite, dupa ce au fost taiate sau rase

  • Pagina 1 din 3
  • 2
  • 3