insecte daunatoare
Acidul folic sau vitamina B9

Necesitatile corpului nostru sunt pe deplin satisfacute printr-o alimentatie echilibrata: legume verzi, sparanghel, spanac, varza, ca si porumb, morcov, fasole verde, caise, banane, portocale, mazare.
Combaterea patogenilor prin tratamente cu fungicide
Combaterea patogenilor daunatori plantelor prin tratamente cu fungicide este cea mai cunoscuta si cea mai practicata metoda.
Fursecuri de post

Ingrediente:
150 g margarina
2 linguri cu miere...
Grãdina Botanicã a Complexului Muzeal de ªtiinþe ale Naturii din Galaþi
În 1990 directorul Muzeului de ªtiinþe Naturale din acea perioadã, sugereazã Consiliului Judeþean ºi apoi Ministerului Culturii fondarea unei noi instituþii muzeale cu o structurã complexã care sã fie adecvatã, prin diversitatea patrimoniului, a modalitãþilor de expunere, necesitãþilor ºi argumentelor pentru a face publicul sã conºtientizeze importanþa conservãrii naturii prin informare ºi cunoaºtere.
Mana vitei de vie
Boala este produsa de o ciuperca, Plasmopara viticola. Ea ataca toate organele verzi ale plantei: frunze, lastari, inflorescente, boabe, circei si chiar muguri...
For beloved

Ingrediente:
50 ml brandy
5 ml sirop de banane
150 ml Sprite...
Dulceata de piersici
Ingrediente: 1 kg piersici, cintarite dupa ce au fost curatate de coaja…
Dulceata din coaja de portocale
Ingrediente: 30-40 ml zeama de lamiie sau 50-100 g glucoza, 1/2 kg zahar…
Dulceata de coacaze
Ingrediente: 1 kg zahar, 1 kg coacaze rosii sau albe, 30-50 ml zeama de lamiie…
Serbet cu nuci
Ingrediente: 1 kg. zahar, coaja uscata de la 150 nuci, 1/2 l. apa…
Marmelada de caise
Ingrediente: 10 kg caise, 5 kg zahar. Preparare: Caisele bine coapte…
Dulceata de capsune
Ingrediente: 1 kg capsune, 1 kg zahar, 1/2 l apa, 30-50 ml zeama de lamiie…
Crema de lamaie
Ingrediente: 4 oua mari, 500 ml lapte, 100-150 g zahar, coaja de lamiie…
Ciorba greceasca
Ingrediente: Maruntaie si carne din spate , cu mai mult os, de la pui
Ciorba de fasole boabe
Ingrediente: 150-200 fasole boabe, morcov, patrunjel, o ceapa