Demo magazin virtual Publicitate:

insecte daunatoare

Acidul folic sau vitamina B9

Acidul folic sau vitamina B9 Necesitatile corpului nostru sunt pe deplin satisfacute printr-o alimentatie echilibrata: legume verzi, sparanghel, spanac, varza, ca si porumb, morcov, fasole verde, caise, banane, portocale, mazare.

Combaterea patogenilor prin tratamente cu fungicide

Combaterea patogenilor daunatori plantelor prin tratamente cu fungicide este cea mai cunoscuta si cea mai practicata metoda.

Fursecuri de post

Fursecuri de post Ingrediente: 150 g margarina 2 linguri cu miere...

Grdina Botanic a Complexului Muzeal de tiine ale Naturii din Galai

n 1990 directorul Muzeului de tiine Naturale din acea perioad, sugereaz Consiliului Judeean i apoi Ministerului Culturii fondarea unei noi instituii muzeale cu o structur complex care s fie adecvat, prin diversitatea patrimoniului, a modalitilor de expunere, necesitilor i argumentelor pentru a face publicul s contientizeze importana conservrii naturii prin informare i cunoatere.

Mana vitei de vie

Boala este produsa de o ciuperca, Plasmopara viticola. Ea ataca toate organele verzi ale plantei: frunze, lastari, inflorescente, boabe, circei si chiar muguri...

For beloved

For beloved Ingrediente: 50 ml brandy 5 ml sirop de banane 150 ml Sprite...

Dulceata de piersici

Ingrediente: 1 kg piersici, cintarite dupa ce au fost curatate de coaja

Dulceata din coaja de portocale

Ingrediente: 30-40 ml zeama de lamiie sau 50-100 g glucoza, 1/2 kg zahar

Dulceata de coacaze

Ingrediente: 1 kg zahar, 1 kg coacaze rosii sau albe, 30-50 ml zeama de lamiie

Serbet cu nuci

Ingrediente: 1 kg. zahar, coaja uscata de la 150 nuci, 1/2 l. apa

Marmelada de caise

Ingrediente: 10 kg caise, 5 kg zahar. Preparare: Caisele bine coapte

Dulceata de capsune

Ingrediente: 1 kg capsune, 1 kg zahar, 1/2 l apa, 30-50 ml zeama de lamiie

Crema de lamaie

Ingrediente: 4 oua mari, 500 ml lapte, 100-150 g zahar, coaja de lamiie

Ciorba greceasca

Ingrediente: Maruntaie si carne din spate , cu mai mult os, de la pui

Ciorba de fasole boabe

Ingrediente: 150-200 fasole boabe, morcov, patrunjel, o ceapa