insula san-torini grecia
Sandvisuri cu rosii, ardei si busuioc

Ingrediente: rosii, ardei, putina ceapa, 3 catei de usturoi, frunze de busuioc, ulei de masline, sare si piper, paine, branza parmezan.
Proprieteti ale legumelor si fructelor

Pe langa faptul ca sunt foarte hranitoare si sanatoase, legumele si fructele au o serie de proprietati care nu sunt cunoscute de toti.
Cura cu pepene rosu
Miezul pepenelui rosu este un cocktail de apa (aproape 95 la suta) si zaharuri naturale, avand un gust aromat si extrem de favorabil, condimentat cu o multitudine de substante miraculoase.
Aperitiv de gogosari cu branza de vaci

7 gogosari
aproximativ 300 g branza vaci
200 g unt
Aranjamente de Craciun

Poti pune acest aranjament pe masa de Craciun. Pune pamant intr-un bol, infige apoi crengute de brad si impodobeste-le.
Raceala si vitaminele
Hortensia

Denumire stiintifica: Hydragea spp. Familie: Saxifrage. Origine: Japonia. Hortensia (Hydragea) este pentru vara asa cum este liliacul pentru primavara. Hortensia
incepe sa infloreasca la inceputul verii si continua pana toamna tarziu...
Virozele vitei de vie
Virozele sint boli cu caracter infectios, provocate de agenti patogeni, numiti virusuri. In tara noastra au fost semnalate, la vita de vie, o serie de viroze...
Cochilisul strugurilor
Clysia arnbiguella. Este un fluturas mic, de culoare cenusie-murdar, mai putin frecvent ca Eudemisul, intilnit in special in zonele de silvostepa, a stejarului...
Dulceata de visine
Ingrediente: 1,3 kg fructe, 1 kg zahar, zeama de la o lamiie (50 ml) sau…
Paste cu pui
Ingrediente: 1 piept de pui, 1 punga de pasta farfales, 2 cepe mici
Tort de migdale

Ingrediente:
Blatul:
6 oua
100 g zahar
100 g migdale macinate...
Timpurii de Bistrita
Fructele sunt de marime mijlocie spre mare, de forma sferic-alungita. Pielita are culoarea rosu-inchis, aproape neagra, groasa si rezistenta...
Neptun
Este un soi recent introdus in cultura. Pomul este de vigoare mijlocie si rodeste predominant pe buchete de mai...
Plachie de fasole

- reteta de post -
Ingrediente:
500 g fasole boabe
200 ml ulei
3 cepe
2 capatani ...