Demo magazin virtual Publicitate:

jack d

Ploi acide, copaci bolnavi ?

Ploi acide, copaci bolnavi ? Sunteti mandri de copacul sau copacii din gradina dumneavoastra? Ii admirati, ii ingrijiti si totusi ei nu mai sunt la fel.

Gradina de vara din St. Petersburg

Gradina de vara din St. Petersburg Gradina de vara din St. Petersburg a fost creata in anul 1704 din ordinul tarului Petru cel Mare care de altfel s-a implicat personal in planul acesteia.

Gradina din galeata

Gradina din galeata Daca aveti o gradina sau va pasioneaza in general subiectul, de ce sa nu le impartasiti si copiilor dumneavoastra din tainele si bucuriile acestui hobby?

Plante de interior usor de intretinut

Plante de interior usor de intretinut Cele sase plante pe care vi le vom prezenta in continuare cresc aproape singure, fara sa necesite tratamente speciale. Cea mai mare problema pe care o veti intampina cand vine vorba de ingrijirea lor este sa va hotarati ce sa faceti cu puietii pe care ii produc...

Inlocuitorii naturali ai zaharului

Fructele proaspete, care contin o proportie ideala a diferitelor tipuri de zaharuri pot inlocui cu succes zaharul.

Ghiveciul si transplantarea plantelor cumparate

Ghiveciul si transplantarea plantelor cumparate Plantele cumparate de la florarii sunt mult mai sensibile o data ajunse in casa dumneavoastra. De aceea este necesar sa le ingrijiti cu multa atentie pentru a va bucura vreme indelungata de acestea.

Supa crema

Supa crema 3/4 litru de apa sau lapte, 1 ceapa tocata, putin usturoi (tocat...

Bacterioze

Bacteriozele sunt un alt fel de boli care apar la plante, fiind si ele de mai multe feluri, manifestandu-se in diverse moduri.

Micozele

Micozele Micozele care pot aparea la plante sunt diverse si exista metode eficiente de combatere a acestora pentru a va salva plantele de la moarte.

Acidul pantotenic sau vitamina B5

Acidul pantotenic sau vitamina B5 Acidul pantotenic a fost numit astfel dupa cuvantul grec ''pantoten'', ce semnifica ''peste tot''. In natura, acest acid este omniprezent. In grupa vitaminelor solubile in apa si sintetizate de plantele verzi si multe alte microorganisme, vitamina B5 este cea care ajunge in tesuturile animalelor ce le consuma, mai ales in ficat si oua.

Salata naturista

Salata naturista O excelenta salata care nu trebuie neaparat sa fie mancata cu alt fel de mancare.

Dionaea

Dionaea Dionaea mai poarta denumirea de "plesnitoarea lui Venus". Aceasta este o planta carnivora cu capcana care creste in mlastinile din padurile Americii de Nord si Sud.

Seleniul si efectele sale asupra sanatatii

Seleniul si efectele sale asupra sanatatii Importanta acestui oligoelement nu trebuie judecata dupa cantitatea zilnica recomandata. Pe masura ce comunitatea stiintifica observa actiunea seleniului, se constata formidabila sa importanta in realizarea functiilor vitale ale organismului.

Sfaturi utile pentru paine si chifle

Sfaturi utile pentru paine si chifle Painea, un aliment atat de necesar, poate fi pastrata mai mult timp. Trebuie doar sa urmati aceste sfaturi simple si utile in acelasi timp.

Ziua Internationala a Vegetarienilor va fi serbata si la Bucuresti

Ziua Internationala a Vegetarienilor va fi serbata si la Bucuresti Societatea Vegetarienilor din Romania organizeaza duminica, 1 Octombrie, o serie de evenimente cu ocazia Zilei Internationale a Vegetarianismului.

Iute si sanatos: hreanul

Iute si sanatos: hreanul Hreanul, Armoracia rusticana, se cultiva pentru radacinile sale carnoase, albe, cu gust picant care se folosesc pentru condimentarea mancarurilor, pentru salate speciale sau ca ingredient nelipsit in prepararea muraturilor. Radacina de hrean are proprietati antibiotice, antiinflamatoare si afrodisiace.

Dulceata de visine

Ingrediente: 1,3 kg fructe, 1 kg zahar, zeama de la o lamiie (50 ml) sau

Peltea de struguri

Ingrediente: 1 kg must de struguri proaspat, nefermentat,1 kg zahar, vanilie

Peltea de gutui

Ingrediente: 1 kg gutui, 1 kg zahar, 1 l zeama in care au fiert gutuile

Dulceata de prune coapte

Ingrediente: 1 kg zahar, 1 kg prune curatate de coaja si simburi

Dulceata de caise

Ingrediente: 1 kg prune sau caise verzi, 1 kg zahar, 1/2 l apa, o lamiie

Dulceata de gutui

Ingrediente: 1 kg zahar, 600 g gutui cantarite, dupa ce au fost taiate sau rase

Snitel parizian

Ingrediente: 2 snitele mai mari (sau cite sint necesare), 2 felii subtiri

  • 1
  • Pagina 2 din 3
  • 3