japonez
Stella
Soi de cires de origine canadiana, cu fructe mari, ovoid-alungite. Culoarea fructelor este rosie, pulpa este pietroasa, neaderenta...
French coffee

Ingrediente:
3 cl brandy
1 portie espresso
2 linguri zahar...
Coltunasi cu branza
Ingrediente: Aluat: 2 oua mari, 150 g faina, 50 g gris, 30 ml ulei. Umplutura…
Pietroase de Cotnari
Cunoscut si cu denumirea de Boambe de Cotnari, este considerat cel mai valoros soi de cires dintre soiurile autohtone. Fructele sunt mari...
Petite Fleur

Ingrediente:
1 parte suc de grapefruit
2 parti rom alb
1 parte lichior de portocale...
Flori care tolereaza caldura (2)

Daca plantele perene din gradina incep sa se ofileasca imediat ce incepe vara, atunci aveti nevoie de un plan pentru a face straturile sa fie mereu in floare. Incercati sa plantati intre plantele perene si plante anuale care iubesc caldura...
Varza a la Cluj

Ingrediente:
700g carne de porc
50g orez
1kg varza acra
Ingrijirea iazului toamna

Sunetul apei curgatoare, minunatii nuferi si, eventual, pesti inotand fericiti... Toate astea devin amintiri placute legate de iazul din gradina dvs. cand vine toamna. Acum este timpul sa pregatiti iazul pentru iarna - nu e o treaba placuta, ci una care trebuie facuta.