Demo magazin virtual Publicitate:

mana cartofului

Principalele efecte nocive ale consumului de zahar rafinat

Principalele efecte nocive ale consumului de zahar rafinat Un aliment atat de necesar mancarurilor ca zaharul poate fi foarte nociv. Consumul de zahar si de produse zaharoase este cel mai mare inamic al pancreasului care cu timpul, epuizat de efortul de a metaboliza cantitati mari...

Zinc

Supliment din ulei de peste

Supliment din ulei de peste Suplimentul din ulei de peste are numeroase intrebuintari, fiind o investitie buna pentru sanatatea dumneavoastra.

Melatonina, somniferul natural

Melatonina, somniferul natural De acum va puteti lua la revedere de la noptile nedormite. Motivul este foarte simplu : melatonina.

Salata de castraveti

Salata de castraveti Ingrediente: 250 gr castraveti 1 lingura ulei 1 lingura otet...

Mana vitei de vie

Boala este produsa de o ciuperca, Plasmopara viticola. Ea ataca toate organele verzi ale plantei: frunze, lastari, inflorescente, boabe, circei si chiar muguri...

Taierea vitei de vie pe tulpina joasa

Taierea vitei de vie pe tulpina joasa In anul al II-lea dupa plantare, in primavara, se taie la 2 cepi a 2-3 ochi, sau la un singur cep - in cazul vitelor mai putin viguroase. In anul al III-lea de la plantare se rezerva pe butuc, din coardele...

Firefly

Firefly Ingrediente: 6 cl vodka 11 cl suc de grapefruit 3 cl grenadine...

Dulceata de visine

Ingrediente: 1,3 kg fructe, 1 kg zahar, zeama de la o lamiie (50 ml) sau

Peltea de gutui

Ingrediente: 1 kg gutui, 1 kg zahar, 1 l zeama in care au fiert gutuile

Dulceata de prune coapte

Ingrediente: 1 kg zahar, 1 kg prune curatate de coaja si simburi

Dulceata de piersici

Ingrediente: 1 kg piersici, cintarite dupa ce au fost curatate de coaja

Dulceata de caise

Ingrediente: 1 kg prune sau caise verzi, 1 kg zahar, 1/2 l apa, o lamiie

Dulceata de gutui

Ingrediente: 1 kg zahar, 600 g gutui cantarite, dupa ce au fost taiate sau rase

Friptura la gratar

Ingrediente: muschi din carnea dorita (porc, vita, vitel saui miel), ulei

Clatite cu branza de vaci

Ingrediente: 1/4 kg branza de vaci, 1 ou, 1 lingura cu varf de zahar

Macaroane cu pui

Ingrediente: macaroane tuburi 400 g, piept de pui tocat 200 g, mazare 150g

Spirale cu ciuperci

Ingrediente: spirale - 400 g, ciuperci 200 g, cascaval ras 40 g, smantana 4 linguri

Ciorba de fasole boabe

Ingrediente: 150-200 fasole boabe, morcov, patrunjel, o ceapa

Ciorba de dovlecei

Ingrediente: Maruntaiele si partea din spate de la un pui, sau carne de vitel