Demo magazin virtual Publicitate:

mana vitei de vie

Compot de piersici

Ingrediente: 4-5 kg fructe (piersici, caise sau pere, de un singur fel sau

Cirese confiate

Ingrediente: 1 kg cirese (curatate de simburi) cu pulpa mai tare, 1 kg zahar...

Snitel vienez (in pesmet)

Ingrediente: carne de orice animal, piper, oua, sare, pesmet, ulei

Friptura de porc

Ingrediente: carne de porc, ulei sau untdelemn, piper, sare, usturoi, cimbru

Ciorba de fasole boabe

Ingrediente: 150-200 fasole boabe, morcov, patrunjel, o ceapa

Ciorba de dovlecei

Ingrediente: Maruntaiele si partea din spate de la un pui, sau carne de vitel

Snitele cu ceapa

Ingrediente: 300-400 g carne de porc, vitel, vaca sau ovine, 300 g ceapa

Conserve pentru placinta

Ingrediente: Prune brumarii de toama, cirese sau visine, zahar (100 g la 1 kg fructe)

Compot de cirese

Ingrediente: 3 kg visine sau cirese sau combinate intre ele, 1 kg zahar

Howea fosteriana

Howea fosteriana Denumire populara: Kentia, Palmierul Doamnei. Familie: Palmae. Kentia (Howea fosteriana) este una din cele mai bune alegeri cand vine vorba de palmieri decorativi pentru interioare, asta datorita...

Firefly

Firefly Ingrediente: 6 cl vodka 11 cl suc de grapefruit 3 cl grenadine...

Mititei la gratar

Ingrediente: 1/2 kg ceafa de porc, 1/4 carne de vitel, 1/4 kg carne de oaie

Paste cu pui

Ingrediente: 1 piept de pui, 1 punga de pasta farfales, 2 cepe mici

Goldstrike

Goldstrike Polinator: da, are nevoie Expunere: plin soare Tip: cais semi-pitic Perioada de inflorire: inceputul lunii aprilie Caracteristici: gust dulce...

Crema de banane

Ingrediente: 2-3 banane bine coapte (cca 300 g ), 50 g zahar, o lingura

Paste cu broccoli

Paste cu broccoli Ingrediente: 226 g paste 1 manunchi de broccoli, fiert si scurs de apa

Vitamina B12

Vitamina B12 se gaseste doar in alimentele de origine animala: carne - mai ales in ficat, lapte, produse lactate, oua, precum si in fructele de mare: crabi, stridii, scoici

Gaseste-ti echilibrul

Gaseste-ti echilibrul Echilibrul consta intr-o justa impartire intre orele pe care le consacram serviciului, cele pe care le inchinam somnului si cele pe care le dedicam distractiilor. Cum ziua nu are decat 24 de ore, vechea regula a celor 8 ore / 8 ore / 8 ore ramane inca orarul cel mai echilibrat si cel pe care ar trebui sa-l si adoptam.