Demo magazin virtual Publicitate:

mar bot de iepure

Tocanita de ciuperci

Ingrediente: 1kg de ciuperci albe, 1 ardei, o ceapa verde, ulei, sare, piper, faina

Prepararea compreselor din plante

Prepararea compreselor din plante Aceste comprese naturale si va pot fi de folos in diverse afectiuni.

Budinca de orez cu mere

Budinca de orez cu mere Ingrediente: 125 gr orez 1 l lapte 1 pachet cu zahar vanilat 3 oua 50 gr unt...

Indicatii multiple pentru FENICUL

Indicatii multiple pentru FENICUL Proprietatile diuretice si detoxifiante si utilizarea lui in bucatarie. Ulei de fenicul - recomandari.

Wildlife Romania

Wildlife Romania Asociatia pentru protectia naturii si educatie ecologica a fost infiintata in noiembrie 2005 de o echipa de 5 tineri profesionisti cu o pasiune comuna: natura si viata ei salbatica

Flori care tolereaza caldura (1)

Flori care tolereaza caldura (1) Daca plantele perene din gradina incep sa se ofileasca imediat ce incepe vara, atunci aveti nevoie de un plan pentru a face straturile sa fie mereu in floare. Incercati sa plantati intre plantele perene si plante anuale care iubesc caldura...

Dovlecei cu smintina

Ingrediente: 1,5 kg dovlecei, 500 g sos de smintina, sare. Preparare: Dovleceii

Ciuperci cu pilaf

Ingrediente: 1 cana orez, 1 ceapa mijlocie, 300 g ciuperci. Preparare: Orezul

Cartofi cu ceapa

Ingrediente: 1 kg cartofi, 1 ceapa, 2 linguri ulei, sare. Preparare: Cartofii se fierb

Arcadia

Arcadia Ingrediente: 6 cl gin, 3 cl suc de grapefruit, 1,5 cl galliano, 1,5 cl crema de banane...

Salata de ardei in trei culori

Salata de ardei in trei culori 1 ardei rosu, 1 ardei verde, 1 ardei galben...

Gradina ta Rustica

Gradina ta Rustica Orice gradina simpla poate deveni una rustica, de vis.

Spaghete cu tocatura

Ingrediente: 2 cepe, 2 morcovi, 300 g tocatura, 500 ml suc de rosii, 100 ml lapte

Ciorba greceasca

Ingrediente: Maruntaie si carne din spate , cu mai mult os, de la pui

Ciorba de fasole verde

Ingrediente: morcov, patrunjel, o ceapa mijlocie, 1/2 kg fasole verde

Dovlecei cu rosii

Ingrediente: 2 dovlecei mari sau 4 mici, 2 linguri faina, 1 ou, 2 linguri pesmet

Ciuperci umplute

Ingrediente: 8 ciuperci mari, 2 oua, 2 linguri unt, 1 ceapa, 1 piept pui

Ciuperci cu maioneza

Ingrediente: 300 gr ciuperci, 4 oua, 400 g ulei, sare, 2 linguri zeama lamaie

Ciulama de ciuperci

Ingrediente: 1/2 kg ciuperci, 2 linguri unt, 25 g faina, 100 ml smintina