masa de gradina
Pentru vegetarieni - Cele mai bune retete spaniole - Escalivada

Escalivada, o specialitate foarte populara mai ales in Catalonia, unde este adesea primul fel sau garnitura pentru preparatele din carne, este preferata de gurmanzi si nu numai.
Tort de mere

Ingrediente: 1 kg mere
Blat: 5 oua, 1 cana zahar, 1 cana faina, 1 ceasca ulei, coaja de lamaie.
Strelitzia reginae

Strelitzia reginae este una din cele mai cunoscute plante din intreaga lume. Forma unica a florilor e asemanatoare cu capul unei pasari...
Psihoterapie. Emotiile in atentia tuturor.

Chiar daca am vrea, nu am putea niciodata sa ne dezicem de emotiile noestre.
Erinoza vitei de vie
Erinoza vitei de vie sau basicarea este o consecinta a atacului produs de un paianjen microscopic Eriophyes vitis. Primavara, paianjenii ies din locurile de...
Mancare de carne cu ceapa

Ingrediente:
400 g carne
2-3 cepe...
Conserva de spanac
Ingrediente: spanac, aspirina. Preparare: Spanacul se spala bine. Frunzele…
Cerna
Este un soi de cires relativ recent introdus in cultura. Fructele sunt mari, de forma sferica, de culoare rosie-inchis, lucioasa. Pulpa are culoarea...
Italian

Polinator: da
Expunere: plin soare
Tip: prun semi- pitic
Perioada de inflorire: inceputul lui aprilie
Caracteristici: fruct dulce...
Foi de placinta

Ingrediente:
500 g. faina
2 lingurite otet
1 lingurita untdelemn
Intrebari frecvente legate de ingrijirea bonsaiului

Cat de des trebuie udat bonsaiul? Cat de des trebuie tratata planta cu fertilizator? Cat des trebuie sa stropesc frunzele bonsaiului? De cata lumina directa are nevoie bonsaiul? Cum de este posibila miniaturizarea copacilor? Cum se efectueaza taierile de formare la bonsai?
Cum alegeti bulbii pentru gradina

Alegerea bulbilor potriviti pentru gradina de primavara implica mai mult decat selectarea culorilor si a speciilor de flori. Perioada de inflorire, dimensiunea si, cel mai important, cat de sanatos e bulbul, sunt factori la fel de importanti in planificarea gradinii.
Paste cu broccoli

Ingrediente:
226 g paste
1 manunchi de broccoli, fiert si scurs de apa