masline in alimentatie
Balalaika

Ingrediente:
2 cl suc de lamaie
2 cl Cointreau
3 cl vodka
Preparare:
Amestecati toate ...
Sfaturi privind construirea unei sere

In cazul in care se doreste construirea unei sere trebuie sa tinem cont de cladirea serei propriu-zisa, respectiv scheletul acesteia si materialul transparent de acoperire...
Agave Julep

Ingrediente:
35 ml Gold tequila
25 ml suc de lime
12,5 ml sirop de zahar
Foi de placinta

Ingrediente:
500 g. faina
2 lingurite otet
1 lingurita untdelemn
Banan
Familie: Musaceae
Origine: Sud-estul Asiei
Inaltime: 0,9 - 7,6 m
Lamaiul

Originile lamaiului sunt invaluite in mister, dar unele surse afirma ca el este adus din India. Ca majoritatea citricelor, ramurile lamaiului au tepi; frunzele sunt eliptice, ascutite, de culoare verde-inchisa pe partea superioara si mai ...
Rum Runner's Ruby Red

Ingrediente:
9 cl whisky
15-18 cl suc de grapefruit rosu
apa tonica
Lemon Drop

Ingrediente:
1 cl suc de lamaie
1,5 cl cointreau sau triple sec
Simptome si cauze ale imbolnavirii plantelor

Udarea incorecta sau deficitara, schimbarile bruste de mediu, curentii de aer, netratarea cu o substanta fertilizatoare, atacul insectelor sau al bolilor pot cauza probleme diferitelor specii de plante de apartament.
Tort Rombauer

Ingrediente:
Blat
1 1/2 cana faina
1 lingurita praf de copt
Aranjament de toamna cu flori si fructe

Acest aranjament simplu se reazlizeaza in numai cateva minute si poate infrumuseta masa sau un bufet in casa dvs. pentru multe zile.
Adenium

Denumire populara: Trandafirul desertului
Familie: Apocynaceae
Origine: din estul Africii pana in sudul arabiei
Kiwi

In ultimul timp oamenii sunt din ce in ce mai interesati de alimentatie si de rolul acesteia pentru sanatatea lor. Conform unor studii recente, kiwi este fructul cu cele mai multe substante nutritive din categoria fructelor importante; de exemplu, kiwi contine mai multa vitamina C decat o portocala.
Stelute cu migdale

Ingrediente:
1 cana faina
1 cana migdale macinate
1/4 lingurita praf de copt
un praf de sare
1/2 cana unt, moale
3/4 cana zahar
1 albus de ou
1/2 lingurita esenta de migdale
49 migdale intregi